home
04-05-13

Florin Costea si Dorel Stoica au facut-o pe Steaua campioana inainte de Pasti

Va mai amintiti de Dorel Stoica si de Florin Costea? Sunt cei adusi de Victor Piturca in Ghencea, imediat dupa ce a pus capat protestelor, in vara lui 2010, pentru a se certa crunt cu Marele Ignorat si a-i oferi Acestuia linistea mult visata.

Ei, bine, Florin Costea si Dorel Stoica au marcat golurile Severinului in meciul cu Petrolul Ploiesti, pe teren propriu, astfel ca Steaua a devenit matematic noua campioana a Romaniei, cu 5 etape inainte de finalul sezonului.

Si inainte de Paste.

"Cred că trebuie să ne bucurăm mult de acest moment, am muncit foarte mult, am reuşit să conducem acest campionat. Mă bucur foarte mult că am reuşit să devenim matematic campioni, chiar în ziua de Paşte, este un lucru incredibil, cred că este un semn. Suntem oameni foarte buni şi de asta cred că suntem campioni în ziua de Paşte. Nu ştim cum să ne bucurăm, suntem toţi împrăştiaţi, încercăm să ne adunăm şi să sărbătrim acest eveniment. Ar fi tare frumos să sărbătorim în seara asta, dacă nu zilele următoare", a fost prima declaratie a lui Reghecampf, dupa incheierea meciului de la Severin.

Comentariile va apartin, deci UN PASTE FERICIT TUTUROR STELISTILOR!

 
57 ani de la 08-05-1956

Ziua de nastere a lui Victor Piturca.

La Steaua a evoluat intre '83-'89. Ca jucator, a obtinut 5 titluri, 3 cupe, CCE '86 si Supercupa Europei '87; a mai jucat in 2 semifinale CCE, 2 finale CCE, o Cupa Intercontinentala. Golgheter in 1988 (gheata de bronz). 220 de jocuri - 130 de goluri.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

Suporterii Stelei merită mai mult decât un campionat!

I. A fost sau n-a fost…? Înainte și după meciul din Giulești, presa, cluburile (jucători, patroni, manageri, etc.), dezbăteau cel mai “aprig” subiect al momentului: este sau nu Rap