home
30-04-13

Gemenii, un film cu Becali si Mutu

Cu ocazia deplasării Stelei la Liverpool, in 2002, meciul în sine a căzut în plan secundar, creditorul clubului fiind în centrul atenţiei cu o infracţiune la regimul vamal. Surprins în imagini cu o pungă în care s-a speculat că ar fi existat suma de 300.000 lire sterline, George Becali a negat vehement acuzele.

"Nu aveam mai mult de 7-8.000 de lire în total. Cineva vrea să-mi facă rău, să-mi strice imaginea", s-a apărat prietenul fraţilor Cămătaru şi al lui Fane Spoitoru (acesta din urmă având şi el un rol semnificativ în context - respectiv infiltrarea a câteva zeci de hoţi, tâlhari, ucigaşi, violatori în UK, ca membri ai galeriei).







Este util de reamintit episodul, în contextul fumigen al discuţiilor despre venirea lui Mutu la Steaua, posibilitatea dată că plauzibilă, în urma împăcării survenite între părţi după achitarea unei datorii. Care datorie s-a născut cu sus-menţionata ocazie. Care datorie, de la naştere şi până la stingere, a produs reacţii violente din partea ciobanului aflat în fruntea clubului roş-albastru-verde.

2008: "Mutu să plătească acei bani, pentru că toată viaţa va fi urmărit de această datorie. Eu i-am imprumutat 200.000 de euro şi nu mi i-a returnat nici acum, deşi am riscat mult scoţînd acei bani din ţară. I-am şi zis la telefon că mi-e ruşine mie de ruşinea lui. El mi-a zis «Hai mă, nea Gigi, stai mata în banii ăia?»".

$$$$$ $$$$$ $$$$$


aug.2008: "Să nu îndrăznească Mutu să calce în Ghencea! Nu are ce să caute! Mai întâi să-mi dea banii pe care i-am împrumutat acum cinci ani şi mai vorbim" - Gigi Becali, patron Steaua


"Gigi bâzâie din nou! E obişnuit, pentru că în copilărie a avut multe muşte împrejur. Eu nu datorez bani şi sunt prea ocupat ca să răspund la orice bâzâit" - Adrian Mutu, atacant Fiorentina (în august)


"Mi-am luat gândul. Se apropie Sărbătorile. Consider că am dat şi eu de pomană şi asta e... Mutu să spună «Să fie primit!». Altfel, Mutu nu mă mai interesează" - Gigi Becali, in decembrie 2008

februarie 2010: L-am împrumutat cu 200.000, mi-a dat cu ţârâita câte 25.000, mai are 75.000. De cinci ani nu-mi dă marele Mutu banii, nu îşi plăteşte datoria. Pentru mine e datornic, nu fotbalist. O să trimit oameni la părinţii lui, poate îmi dau ei banii, că văd că el mă ocoleşte.

Să-mi dea banii! M-aş bucura dacă ar scăpa, ca să-mi dea banii, că altfel nu mai văd banii de la el. 75.000 de euro are să-mi dea. Să-mi dea banii şi îi şi transmit 'Dacă nu dai banii acum, o să-ţi găsească cocaină. O să iei cine ştie ce, aspirină, şi o să-ţi găsească cocaină. Să-mi dea banii mei pe care i-am dat de şapte ani.

L-am blestemat atunci, pac şi-a rupt genunchiul, pac şi-a rupt cotul, acum, pac sibutramină. O să scape acum, dar dacă nu-mi dă banii, o să iasă metamină. O să ia Vitamina C şi o să iasă amfetamină",
a spus Becali.

Ciobanul infractor autodenunţat şi drogatul ţepar. Nu se potrivesc bine ăştia doi?!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

Suporterii Stelei merită mai mult decât un campionat!

I. A fost sau n-a fost…? Înainte și după meciul din Giulești, presa, cluburile (jucători, patroni, manageri, etc.), dezbăteau cel mai “aprig” subiect al momentului: este sau nu Rap