home
30-04-13

Reprezentantii galeriilor Steaua si Rapid regreta incidentele dinaintea derby-ului

Reprezententatii galeriilor de fotbal Steaua si Rapid isi exprima regretul pentru incidentul din data de 14.04.2013 in care au fost implicati deopotriva suporteri ai celor doua echipe de fotbal bucurestene.

Conducerea celor doua galerii si membrii acestora doresc sa informeze opinia publica ca cele doua galerii au lasat deoparte orice animozitate sau dusmanie iar pe viitor nu vor mai fi insufletite decat de spiritul de competivitate sprecific sportului rege.

Suntem alaturi de suporterii aflati in aceste momente in clipe grele si alaturi de familiile acestora si asiguram opinia publica ca vom lua masuri ca pe viitor astfel de incidente regretabile sa nu se mai repete.

Peluza Sud

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sector 5 au reţinut 12 persoane, suporteri rapidişti şi stelişti, acuzate de ultraj contra bunelor moravuri şi încăierare, potrivit unor informaţii remise Agerpres de surse din Poliţie.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5 au efectuat marţi opt percheziţii şi au pus în executare cinci mandate de aducere pe numele mai multor suporteri ai echipelor Steaua şi Rapid, care în urmă cu două săptămâni s-au luat la bătaie într-o parcare avariind nouă maşini şi provocând o pagubă de aproximativ 30.000 de lei.

Potrivit surselor citate, incidentul a avut loc pe strada Ionel Nedelescu, unde aproximativ 40 de suporteri rapidişti şi stelişti s-au luat la bătaie înaintea meciului dintre cele două echipe.

Bărbaţii implicaţi în conflict au aruncat cu pietre, sticle şi au lovit cu bâte maşinile aflate în parcare, avariind nouă autoturisme. Toţi proprietarii maşinilor au depus plângere la poliţie.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 5 s-a concluzionat că persoanele erau împărţite în două grupări, 20 fiind suporteri rapidişti şi 20 stelişti.

Oamenii legii au reuşit să identifice 13 dintre persoanele care au participat la încăierare şi au fost aduse la audieri la Secţia 5 Poliţie.

Suporterii sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi încăierare.

Agerpres

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
63 ani de la 04-05-1950

Ziua de nastere a lui Anghel Iordanescu.

Ca fotbalist, a activat doar la Steaua, timp de 20 de ani (performanta neegalata). 318 jocuri - 155 goluri. Palmares ca antrenor: CCE '86 (antrenor-jucator), 3 semifinale CCE, 2 finale CCE, Supercupa Europei, 4 titluri si 4 cupe.
Steaua-Pandurii, atmosfera 1 - OmBun

Steaua-Pandurii, atmosfera 2 - OmBun

Steaua-Pandurii, 2-0 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

Suporterii Stelei merită mai mult decât un campionat!

I. A fost sau n-a fost…? Înainte și după meciul din Giulești, presa, cluburile (jucători, patroni, manageri, etc.), dezbăteau cel mai “aprig” subiect al momentului: este sau nu Rap