home
26-04-13

"Ar fi o performanta pentru Mutu sa joace la Steaua"

Adrian Mutu are sanse tot mai mari sa vina in Ghencea. De la Indezirabil nu avem pretentii, iar de la prietenaru' lui de manele, Laurentiu Reghecampf, prea putine.

E greu, mai ales cand toti decerebratii lipsiti de coloana vertebrala, dar cu acces la internet, pot clefai plini de bale: Mario Gotze, Leonardo, Ibrahimovici, Michael Owen, Fernando Torres, FIIIGGGOOO. Unii care stiu ce-i aia fotbal din era de dinainte de jocurile gen FIFA ar putea vorbi destul si despre cazuri gen Roberto Baggio, Sol Campbell. Chestii gen Giuseppe Meazza sunt pentru alte vremuri, pentru alti oameni.

NICI MACAR O SINGURA VOCE nu s-a auzit, in aceste zile, spunand 'bai, totusi, exista o limita'. Mentalitatea a fost aia gen Ivanovici: 'Chestiile astea sunt tampenii, numai fanaticii pot debita asa ceva'.

Sa vedem cum se scrie istoria:

Anghel Iordanescu: "Ar fi o performanţă pentru Mutu să joace la Steaua, dar cred că există zero şanse ca Mutu să vină. La Ajaccio cîştigă mai bine, dar ca performanţă ar rata şansa să joace în Liga Campionilor. Prin venirea lui în Liga 1 s-ar afla în ochii selecţionerului şi ar putea dovedi că se mai poate conta pe Adi Mutu la echipa naţională".


Laurentiu Reghecampf: "Dacă vine Mutu la Steaua? Probabil că o să vină. De ce să nu vină? Steaua este o echipă foarte bună. Ne propunem calificarea în grupele Ligii Campionilor, aşa că vrem să aducem jucători foarte buni. Mutu e în această categorie, e poate cel mai bun jucător român din ultimii ani. Să marchezi o sută de goluri în Serie A e ceva incredibil. Nu cred că am avea probleme în vestiar. Aşa se zicea şi de Balotelli şi înainte să vină la Milan şi a ajuns cel mai bun din Italia.

Sîntem prieteni, dar asta nu înseamnă nimic. Mai mult, o să am mai multe pretenţii de la el. Mai durează însă pînă să vorbim de un transfer la Steaua. Eu i-am spus patronului ce jucători mi-aş dori. Vreau un atacant care să facă diferenţa în Champions League. Contează să ai un vîrf care să se bată cu echipele mari. Eu îmi doresc foarte mult să trecem de grupe, deci vreau jucători de valoare".

Adrian Mutu: "Am vorbit cu Reghe în ultimul timp. Dacă Gigi Becali mă vrea, să mă sune. Are numărul meu de telefon".



Indezirabilu', INTOTDEAUNA: "Retineti ce va spun: o singura persoana face transferuri la Steaua" (va trebui sa ghiciti la cine se refera).

Indezirabilu', pe 4 aprilie: "Mutu e un jucător foarte valoros, dar e dinamovist şi el nu mai vine în România, nu are rost să vorbim despre el. Păi, voi credeţi că işi mai dă Mutu viaţa pe teren pentru 300.000 de euro salariu? Vine să stea şi el pe acolo. Dacă era vorba despre Marica, era altceva. Cu el era altă strategie, pe el îl revindeam, cu Mutu nu mai am ce face".

Indezirabilu', pe 25 aprilie: "Pe mine mă impresionează, mă încîntă dacă el zice aşa. Mutu e un atacant de valoare. Un an mai poate la nivel maxim. L-aş lua la Steaua dacă acceptă un regim financiar în funcţie de rezultate. Nu pot să-i dau lui Mutu 800.000 de euro, cât are acum la Ajaccio. Dar eu îi pot da 500.000 la calificare în grupele Ligii Campionilor, de exemplu. Sume mari pentru performanţă.

Eu cu Mutu sînt şi puţin prieten. Dar el ar trebui să accepte toate regulile şefului Reghecampf. Eu îl sun, dar trebuie să vorbesc cu Reghe, cu MM şi cu cîţiva jucători, nucleul dur".

Indezirabilu', INTOTDEAUNA: "Retineti ce va spun: o singura persoana face transferuri la Steaua" (va trebui sa ghiciti la cine se refera).

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

Suporterii Stelei merită mai mult decât un campionat!

I. A fost sau n-a fost…? Înainte și după meciul din Giulești, presa, cluburile (jucători, patroni, manageri, etc.), dezbăteau cel mai “aprig” subiect al momentului: este sau nu Rap