home
13-03-13

Bolsevismul este hit, dar STEAUA n-a murit!

Mai trece-o zi, si mai trece-o noapte,
Se ascute lupta dintre clase,
Ziaristii se arat-a fi,
Elemente tot mai dusmanoase.


Da, da, da – bolsevismul, aceasta inapoiere organica, care se instaureza agresiv in ADN-ul dezarmat al unui club glorios, este noua identitate a celei care se numeste, in mod uzurpator, Steaua.

Un club care si-a cladit excelenta prin adoptarea, prioritara in raport cu ceilalti rivali, a modernitatii in gandire si actiune. Si pe vremea CCA-ului, si in anii `80 si in anii `90, si chiar si in anii `70 (desi cu rezultate comparate mai slabe), Steaua a performat pentru ca a gandit modern. In anii `70, spre exemplu, acest liberalism, aceasta deschidere s-a intors impotriva ei. Dar apoi a construit o minune.

Ce inseamna bolsevismul: o dictatura nemiloasa a unor nehaliti, care calca pe cadavre pentru a baga labele in ceva ce nu le apartine. Instaurarea dictaturii proletare se impune si se pastreaza prin diversi agenti interesati.

In esenta, se neaga vechea ordine – aia care a facut posibila imbuibarea (ii zice „acumularea de capital”) – si se preaslaveste dictatura mizerabila a celor de exprima si fac numai opusul vechii identitati – pe care joaca tontoroiul.

Nu conteaza nimic, decat haleala de moment. De foarte moment. Nu conteaza ce-i real si ce-i iluzie. Cat va tine vraja(la). Si ce cacat vor face dupa, acesti salbateci.

Troiene, geruri, viscol orbitor
de vin spre noi – sortite sunt să piară,
Aici clădește un întreg popor
de-a pururi neînvinsă primăvară!


Clubul Steaua, in demersul de a impune bolsevismul (adica inversul vechiului club), a lichidat prin presiuni fizice si de alta natura (dar si prin alte modalitati) opozitia reprezentata de suporteri, iar in ultimii ani, a avut actiuni straliniste de lichidare a oricarui fel de opozitie.

MiMi Stoica, aceasta Ana Pauker cu fusta, si-a exprimat de mult timp conceptia bolsevica, atat in legatura cu trecutul, cu monumentul Ion Alecsandrescu, cat si cu presa care „trebuie sa se tarasca in genunchi la mine”, cat si cu alte chestii care tin de normalitate. Insul ar fi pe centura, in orice societate normala.

Despre tatucul Becali, nici nu mai discutam. Insul ar fi la puscarie sau, in cel mai rau caz, un fel de Nelson Mondialu`. Nu parlamentar si simbol de piosenie.

Dictatorul bolsevic care reprezinta Steaua a dat afara din trusturi de presa oameni care exprimau (bine-rau) critici cu privire la excesele unui regim. Ultima isprava a acestor stalinisti-manelisti – l-au executat pe cel care a prezentat un fapt despre ce se intampla de fapt la Steaua: dictatura unui nebun care comanda, slugarnicia libidinoasa a lui Michelle si un antrenor care inca mai rezista, dar care nu respinge, ci doar evita cat poate (deci, temporar), distrugerea unui proiect.

Adica, l-au executat pe unul care a arata un fapt sec – neinterpretabil – despre ce se intampla in spatele mastilor. Si despre ce sa va intampla pentru totdeauna in acest regim.

Asa au facut si cu altii. I-au executat in mod brutal. Au facut-o dintr-un motiv foarte simplu – aia aratau adevarul, iar bolsevicii se cacau pe ei de frica. Atunci turbezi cu adevarat – cand cineva te arata aproape de intimitatea ta, de propria-ti perceptie intima despre tine.


Sunt cel putin 6-7 cazuri de executii publice comandate de clubul Steaua – pe motiv de „ne-au criticat”. Asta inseamna o dictatura a bolsevismului, cu Becali, MM, Mache, Argaseala, Mustata si trusturile aservite. Cine nu-i cu noi, e impotriva noastra.

Pe bolsevicii de la Steaua ii sperie nu atat critica, cat faptul ca exista o opozitie. Mai mult, ii sperie ca se stiu niste impostori care joaca teatru. Toata cheia sta in perceptie: spectacolul trebuie sa dea iluzii perfecte, neviciate de flash-uri care arata mascarada colosala.

Niste bolsevici formati din ciobani imbogatiti dupa afaceri cu statul, transexuali, slugi, blatisti si interlopi – toti cvasi-penali si cvasi-compromisi intern si extern, moral si nemoral. Astia sunt Steaua.

Nu mai e voie sa critici! Adica, nu mai e voie sa spui ce gandesti. Sau o faci, dar iti moare familia de foame.

In curand n-o sa mai ai voie sa razi fara comanada, sau sa gandesti fara comanda sau aprobare. Delictul de opinie in legatura cu faptul ca ce se intampla la Steaua e anormal – va fi instaurat ca lege.

Nehalitilor care v-au luat rezultatele mintile, a small info: halcile de carne pe care le aveti in labe se vor epuiza repede si veti ramane doar cu tarele unui sistem distrus, in ruine, lipsit de acele beneficii strict vremelnice. Garantia ca vor disparea este chiar modul in care au fost obtinute.

Atunci, daca aveti un minim bun-simt, o sa turbati si-o sa crapati dreaqu – asta fiind cel mai util lucru pe care l-ati putea face –, cand o sa va dati seama ce monstruozitate ati creat.

- Unde sunt americaniiii?
- Au fugiiit ca sobolaniiiii!

US 24!

Filip Pindean

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

DOVADA VIDEO ca Ala il sustine pe Reghecampf

Se stie ca aia din trustu' Pro sunt niste tzatze, a caror singura ocupatie e sa intrebe: "Domnu' Becali, cum comentati?". Dar iata dovada ca si tzatza are rolu' ei, la un moment dat. Probabil oamen

Un stadion prea mic pentru o iubire atât de mare

Priveam joi seară către suporterii englezi. Tăcuți, liniștiți, nemișcați. Din locul unde eram aveam senzația că privesc către niște statuete din plastic. Îngâmfare? Posibil, la urma u