home
08-03-13

Din galeria lui Chelsea: "JAIL 4 jiji"

Un salbatic (sau cati or fi fost) din galeria lui Chelsea, neinteresat, probabil, decat de plecarea Umflatului Ospatar Iberic de pe banca tehnica a favoritilor (hal de suporteri...), s-a gandit sa-i faca o urare Aluia, cu ocazia aniversarii zilei in care a baut si el un cognac, impreuna cu elevii sai, la Scoala Etica din baru' din Pipera:

Jail 4 jiji

Fara indoiala ca se vor gasi suficient de multi salbatici si dintre stelisti care, in loc sa se bucure ca Steaua > campioana Europei, o sa aplaude ca focile gestu' salbaticului fan al englezilor.

Din vremuri imemoriale, imorale si fara haz: HARTA MONDIALA ANTIBECALI


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

DOVADA VIDEO ca Ala il sustine pe Reghecampf

Se stie ca aia din trustu' Pro sunt niste tzatze, a caror singura ocupatie e sa intrebe: "Domnu' Becali, cum comentati?". Dar iata dovada ca si tzatza are rolu' ei, la un moment dat. Probabil oamen

Un stadion prea mic pentru o iubire atât de mare

Priveam joi seară către suporterii englezi. Tăcuți, liniștiți, nemișcați. Din locul unde eram aveam senzația că privesc către niște statuete din plastic. Îngâmfare? Posibil, la urma u