home
20-09-12

Anghel IORDĂNESCU, atacat din nou de vierMeme

Cel mai bun marcator al Stelei din toate timpurile, Anghel Iordănescu (156 de goluri înscrie în Tricoul Roş-Albaştru), a primit un cap în carâmbu' pantofului de la vierMeme, care şi-a imaginat, probabil, că are o anverGură mult mai mare.

Ce a spus Anghel Iordănescu după meciul VfB Stuttgart - Steaua: 2-2:

"Am convingerea că Steaua putea obţine mai mult în seara asta. Au fost multe momente în care echipa ne-a dat dureri mari de cap. În repriza a doua, prin ocaziile celor de la Stuttgart, puteam chiar să pierdem. Rezultatul e bun şi o aduce pe Steaua mai aproape de primăvară.

Antrenorul Reghecampf a fost neinspirat cînd a început partida cu Prepeliţă şi cu Filip. Primul venea după o accidentare care l-a ţinut pe bară 6 luni, iar celălalt e încă prea crud. Ca să nu fiu răutăcios, spun că nu a fost inspirat. Dacă sunt sincer, a ascultat dorinţele patronului".


Cum se aplică principiul "Nu există adevăr, există doar scandal, forza Steaua!":

E o legendă a Stelei, un fost jucător uriaş, un antrenor cu rezultate extraordinare. Totuşi, nu cred că el, care are băiatul la o contracandidată a noastră, ar trebui să vorbească de rău Steaua. De cînd e Edi la Vaslui, el are ceva cu Steaua. Nu ştie foarte multe despre ce se întîmplă aici. Sunt mîhnit de reacţiile sale".

A doua zi, vierMemele l-a făcut prost, invidios, superficial şi dilentant pe Anghel Iordănescu:

"Ma bucur ca reusim sa transformam rautatea unora in energie pozitiva. N-o sa inteleaga xei care ne critica din prostie si invidie ce valoare are VfB Stuttgart, mai ales ca ii domina superficialitatea si diletantismul. E un rezultat extraordinar impotriva unei echipe de calibru.

Stuttgart nu e Braga, Heerenven sau Metalist. Bravo baietilor, sunt adevarati gladiatori, acum abia sunt convins ca au in...teles care e SPIRITUL STELEI.

Felicitari lui Reghe si staff-ului sau, au pregatit meciul impecabil desi au avut o zi in minus fata de echipa lui Bruno Labbadia si Freddy Bobic (ai auzit de baietii astia, draga tatic al secundului de la Vaslui City?)...astept TOTI STELISTII TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI luni seara de la 8.30 pe Arena Nationala sa-i poarte pe eroii nostri spre o victorie indispensabila pentru titlul 24! Am avut si vom avea mereu".


Şi, totuşi, adevărul e dincolo de vierMeme:

"Meme să ştie că sînt stelist 100%, eu şi tot familionul meu! N-are cum să egaleze ce am făcut eu pentru Steaua, nici ca antrenor, nici ca jucător! E dreptul lui să spună ce vrea".

După a-propos-urile grobiene de luni, Anghel Iordănescu a păşit elegant peste mărunţişuri:

"Nu vreau să mai vorbesc despre managerul Stelei. Din punctul meu de vedere este mărunţiş. Nu îmi doresc să mai intru în vreo discuţie cu el, cum nu îmi doresc să intru în vreo polemică cu el.

Eu doar am spus că mi-a fost greu să înţeleg alegerea lui Reghecampf. Fiecare înţelege ce vrea. Cînd eşti legat mai bine de 30 de ani de un club, cred că ai ceva în suflet pentru acea echipă".


De ce are dreptul Anghel Iordănescu să vorbească despre Steaua:

De la 12 ani cand s-a legitimat a jucat numai la Steaua, unde a debutat in 1968 in Divizia A. A castigat campionatul national cu Steaua in '75-'76, '77-'78 si Cupa Romaniei in '69-'70, '70-'71, '75-'76, '78-'79. Are 64 de selectii in echipa nationala unde a inscris 26 de goluri. A facut parte din echipa nationala calificata in sferturile C.E. - 1972. In Divizia A a avut 317 prezente si a marcat 156 de goluri. A ocupat locul 3 in 1976 si locul doi in 1980 in clasamentul celor mai buni fotbalisti ai tarii. Din 1984 a activat la echipa Heraklion din insula Creta - Grecia.

A debutat ca antrenor la Steaua, in 1985, ca secund al lui Emeric Jenei. In aceasta calitate, dar si ca jucator, si-a adus contributia la castigarea Cupei Campionilor Europeni in 1986. In 1987 canduce Steaua la castigarea Supercupei Europei. Intre 1987-1989 este antrenor principal la Steaua. Castiga in aceasta perioada trei Cupe ale Romaniei si trei titluri. A fost antrenor principal in editia '88-'89 cand Steaua a jucat finala Cupei Campionilor Europei (0-4 cu AC Milan).

De ce are dreptul vierMeme să vorbească:

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Un junior stelist are tumoare pe creier

Denis PenciuDenis Penciu (18 ani) era, pînă acum o lună, un puşti care iubea fotbalul mai mult ca orice pe lume şi îşi trăia visul: juca pentru echipa sa favorită, Steaua. Clubul a decis, în urmă cu un

Gigi Becali le explică proştilor de ce e o căpuşă

Gigi va multumeste din inimaExistă un banc ce se potriveşte excelent situaţiei explicate pe înţelesul tuturor: Un patron îşi parchează o maşină ultimu' racnet în faţa firmei, iar unul dintre angajaţi rămâne mut