home
17-07-12

Steaua se autofinanţează. Acum, proba "pe profit"

Pentru ca precedentul articol a provocat discutii destul de aprinse, aduc in discutie acum o noua proba a afirmatiei facuta pe fcsteaua.ro de ani de zile - Steaua se autofinanteaza.

Societatea controlata de becali care administreaza clubul "ros-albastru", Fotbal Club Steaua Bucuresti S.A., a raportat, in 2011, un profit de... atentie, 4,14 miliioane de euro!

Stirea suna cam asa:

Dupa patru ani de pierderi, Steaua Bucuresti a realizat anul trecut un profit net de 17,55 milioane de lei (4,14 milioane de euro), conform site-ului Ministerului Finantelor.

Datele publicate de minister arata ca clubul sportiv "Fotbal Club Bucuresti SA a realizat in 2011 o cifra de afaceri de 66,247 milioane de lei ( 15,6 milioane de euro), fata de 44,261 milioane de lei (10,5 milioane de euro) in 2010. Tot in 2010 clubul a pierdut 19,604 milioane de lei (4,6 milioane de euro), conform datelor prezentate de site-ul Ministerului Finantelor. Ultimul an de profit pentru Steaua a fost 2006, cand a realizat venituri totale de 66,85 milioane de lei (18,9 milioane de euro) si profit de 3,68 milioane de lei (1,04 milioane de euro).

Sursa: Income Magazine

Revin cu o solicitare mai veche a oamenilor care scriu pe acest site - becali, arata, ba, actele!


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără

Steaua se autofinanteaza. Acum, proba UEFA

Sustinem de ani de zile, pe site-ul acesta, ca Steaua se autofinanteaza si ca asa-zisele "investitii" ale fariseului care se autointituleaza patron sunt doar camatarii ordinare. Am prezentat calcule,