home
01-07-12

Cariera de fotbalist a lui Mihăiţă Neşu a luat sfârşit

Lui Mihăiţă Neşu i-a expirat astăzi contractul de fotbalist profesionist cu Utrecht. Fundaşul stînga a evoluat la două echipe în carieră, la Steaua şi la Utrecht, iar acum se concentrează pe recuperare, după accidentarea gravă pe care a suferit-o în urmă cu 418 zile, la antrenamentul din 10 mai 2011.

Într-un mesaj emoţionant postat pe contul său de twitter, @Bichonidis, Mihăiţă a scris:

"Este ultima mea zi ca fotbalist profesionist de fotbal. 10 ani minunaţi cu amintiri incredibile".

Între 2001 şi 2008, Neşu a evoluat pentru Steaua Bucureşti, echipă alături de care a cucerit trei titluri de campion, două Supercupe şi cu care a ajuns pînă în semifinalele Cupei UEFA, în 87 de prezenţe pe teren. În ultimii patru ani, s-a aflat sub contract cu echipa olandeză FC Utrecht, pentru ca a evoluat în 86 de meciuri.

În vîrstă de 29 de ani, Mihăiţă Neşu se află la o clinică din SUA unde urmează un program de recuperare în care şi-a pus multe speranţe. Fostul fotbalist s-a accidentat în urmă cu un an şi o lună la un antrenament al lui Utrecht.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISS Posibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără