home
20-05-12

CFR Cluj - Steaua: 1-1 VIDEO / Dupa 4 ani de umilinte, in sfarsit un loc 3

Steaua a incheiat sezonul 2011/2012 pe locul al treilea, cea mai buna clasare de 4 ani incoa'. In sezonul 2007/2008, echipa patronata, antrenata, etc de una dintre cele mai grave forme de cancer ale societatii romanesti incheia campionatul pe locul al doilea, dupa CFR Cluj, dupa ce, cu un sezon mai inainte, fusese depasita de Dinamo. Atunci veneam dupa 2 titluri consecutive. Acu' venim dupa cea mai dinamovista bucurie cu putinta, o victorie in fata "dusmanilor", tinand cont de mizerabilele prestatii ale conducerii.

Inca o data am demonstrat, deci, ca suntem cea mai buna echipa din Romania, pe care toti o invidiaza, o copiaza si o urasc pentru ca suntem "Semper Svperiores"! Fi-ne-ar mila de ei sa ne fie!

~~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~~


CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de pe teren propriu cu Steaua, jucata duminica seara in ultima etapa a Ligii 1. A fost un meci care conta doar pentru echipa din Ghencea in speranta obtinerii locului 2, anulata oricum de victoria Vasuiului. Steaua a condus pana in minutul 90+1, cand a fost egalata cu un gol primit din corner. A fost un final perfect pentru CFR Cluj, o echipa care a incheiat sezonul prin doua meciuri tari, ambele intoarse cu greu. Sarbatoarea pentru sarbatorirea titlului s-a deschis, iar de partea sa Steaua nu a putut obtine consolarea de a bate campioana cu un ultim cuvand spus in aceasta editie de campionat.



In fata unui stadion aproape plin cu suporteri pregatiti de sarbatoare, CFR mai avea de trecut un meci cu Steaua pentru a putea celebra al treilea titlu de campioana. Echipa clujeana era deja cu titlul in posesie, astfel ca meciul cu echipa din Ghencea conta doar pentru palmares.

Mai importanta era partida pentru Steaua, care avea nevoie de victorie dar si de un succes al lui U Cluj in meciul de la Vaslui pentru a obtine pozitia secunda in clasament si locul pentru preliminariile Ligii Campionilor. De aceea, stelistii au fost mai determinati in startul meciului, au presat mai mult, insa fara sa ameninte serios poarta lui Stancioiu.

Mai periculosi s-au aratat ardelenii, chiar daca au atacat mai putin. In minutul 28 Tatarusanu a scos cu mari emotii de langa bara o minge trimisa cu capul de Kapetanos pentru ca in minutul 35 executia lui Sougou din lateral stanga sa ocoleasca de putin coltul lung.

Cu doua minute inainte de pauza, in urma unei lovituri libere de pe stanga executata de Bourceanu, Nikolic a fost tras de Piccolo in careu si arbitrul german Deniz Aytekin a acordat penalty pentru Steaua. Lovitura de pedeapsa a fost transformata cu destul noroc de Latovlevici ('44), Stancioiu fiind extrem de aproape sa respinga mingea.

Jocul a continuat cu acelasi ritm si aceeasi desfasurare si dupa pauza. Steaua a avut mai mult mingea si initiativa si CFR a mers pe cartea contraatacului, insa defensivele celor doua echipe au fost la inaltime, astfel ca fazele de poarta si-au facut cu greu aparitia.

Doua torpile expediate de Muresan si un sut bomba din afara careului expediat de Lionn au reprezentat primele ocazii importante de gol ale reprizei a doua. Clujenii au prins mai mult curaj, asta si pentru ca stelistii s-au inmuiat la auzul vestii ca Vaslui conduce in celalalt meci pe Universitatea Cluj. Iar in minutul 90, ardelenii au restabilit egalitatea pe tabela direct din corner, dupa ce mingea trimisa de la colt de Roberto de Zerbi a cazut in careu si a intrat apoi in plasa.

Onlinesport: Irina Maxim

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISS Posibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără