home
02-04-12

Steaua nu moare!

Stiu ca articolul nu este destinat majoritatii. Stiu ca cei care-l citesc si inteleg au facut de mult aceste lucruri.

Veniti la meci fratilor, veniti pe Ghencea si strigati-va ura. Urlati cat puteti de tare, luati atitudine si aratati-le ca nu ne reprezinta absolut deloc. Steaua ramane simbolul Romaniei, Ghencea ramane templul fotbalului romanesc iar un cioban, un sclav ordinar si o curva de carton nu ne pot lua asta. NOI SUNTEM Steaua, noi vrem normalitate, noi vrem PERFORMANTA pentru ca asta avem in ADN. Ignora oile, ia atitudine daca te simti lezat, TIPA daca te simti mai bun!

Cum doar doua lucruri sunt infinite (universul si prostia) haideti sa facem putina galagie si sa ne ridicam la stele. Despre prosti...STRIGATI TARE SUNTEM SINGURI PRINTRE OI. Uneori ati vazut si voi ca ajungeti acolo unde ati vrea sa fiti dar de cele mai multe ori ajungeti unde trebuie sa fiti. Asadar veniti pe Ghencea, acasa, si aratati-i dispretul vostru. Noi suntem cateva mii, el e doar unul. Noi fara Steaua suntem deprimati, el fara bani si cocaina moare. Actiunile reprezinta samanta faptelor care-ti contureaza destinul. Gandeste-te putin : care e rolul tau ca stelist MEREU SUPERIOR? Unde vrei sa ajungi si unde vrei sa fie Steaua? Cine esti si cum vrei sa te reprezinte clubul? Oare ce atitudine trebuie sa iei?

Voi continua sa citez spunand ca cele mai comune doua lucruri sunt hidrogenul si prostia. Cum te impaci cu gandul ca o oaie descendenta din Pipera iti respira aerul ros-albastru? Cum ti se pare ca o oaie firava poate avea o parere mai profund perceputa de multime decat A TA?

Spiritul de contradictie este personalitatea prostului. Unul care exulta ca echipa lui e la 6 puncte de primul loc si ii cere demisia antrenorului dupa 0-0 cu Gaz Metan ti se pare mai bun ca tine? Vino, da-l la o parte si spune-ti parerea!

...din credintele noastre se nasc fapte. Din faptele noastre se nasc obiceiuri. Din obiceiurile noastre se dezvolta caractere iar pe baza caracterelor se construieste destinul. Destinul nostru este sa fim mereu deasupra tutror. Mereu mai sus. Steaua SUNTEM NOI. Vreau sa fie clar acest lucru. CAT SE POATE DE CLAR !

Destinul ne implineste dorintele dar in felul sau ne da ceva cu mult peste dorintele noastre. Cine e becali? CINE E BECALI FARA Steaua??...

Nu vreau sa spun mai multe, doar atat: HAI la meciul cu Sportul si SCUIPA-TI FURIA!

Vinde Pleaca Mori !!!
Nu am ales sa fim in fruntea Romaniei, destinul a ales asta pentru noi. De ce? PENTRU CA SUNTEM Steaua! SI Steaua E O FORTA! Si ce e de facut in asemenea vremuri? Sa urliii VINDE, PLEACA, MORI!

alexny2ko

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
38 ani de la 09-04-1974

Inaugurarea stadionului Steaua

La 9 Aprilie 1974, intr-un meci cu OFK Belgrad, a fost inaugurat Stadionul STEAUA care in scurt timp avea sa capete supranumele de "Templul fotbalului romanesc"

8 ani de la 09-04-2004

Steaua a umilit intreg Banatul


Cu 8-1 a castigat, pe curva violeta a ingenuncheat.
Steaua-Sportul Studentesc, atmosfera - OmBun

Steaua-Sportul Studentesc, 4-1 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

BIJUTERIA STEAUA, pe înţelesul tuturor

Mai cantam mult surzilor?Ne bucurăm de faptul că unul dintre cititorii fideli ai site-ului nostru, rebranduitul domn Bijoux, a exprimat o poziţie articulată, argumentată şi foarte civilizată referitoare la aspectele ri