home
26-03-12

La mustaţă

În aceste vremuri in care multe grupuri sunt impinse spre pierderea din ce în ce mai severă a identităţii , a obiceiurilor , clubul de fotbal cel mai iubit Romania nu face notă discordantă.

Bine , Steaua îşi pierde din identitate de câţiva ani buni si multi nu sesizează acest lucru sau refuză să ia masuri , iar cei care-şi doresc o schimbare , sunt mult prea mici pentru a se lupta la potential maxim.
În timp ce glorii precum Tudorel Stoica sau distinsul Domn Emeric Jenei sunt in afara organigramei clubului , la Steaua primim din cel putin trei surse , vestea că noul Manager General al echipei este Dinu Gheorghe , alias ’’Vama’’ , alias ’’un rapidist convins’’.

Vă invit să facem un scurt istoric al discutiilor dintre "v-amă" si Becali :

" La ora jocului cu Steaua vom avea un plus in fata lor, pentru ca noi deja vom avea doua partide disputate pe National. Important este sa vina lumea la stadion.
Ciobanul nu-si va taia sigur capul daca va marca Surdu. Poate doar o oaie
.", a declarat Dinu "Vama" la Sport.ro.

" E un dobitoc! Eu nu vreau cearta, vreau să fiu prieten, dar cind incepe cu asemenea lucruri, poate-l injur, poate că data viitoare cind il prind la cafenea il scuip.

Am oi in curte, eu le cresc, eu le mulg, e adevarat. Dar treaba asta doar eu am voie să o spun, nu el! Eu nu vorbesc despre cocaina din zarzavatul lui de la vama, da?
", a zis Ciobanul la GSpTV.

Eu, ca stelist, nu pot accepta venirea lui Dinu Gheorghe ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic in trecut, ca si cum nu am macar o informatie despre acest om! A venit acum ’’Vama’’ , maine-poimaine ne vom trezi cu antrenori precum Lucescu jr. sau Şumudica Ne vom trezi că va ajunge si Borcea să finanteze la Steaua ! Să nu uitam că pană nu demult , erau voci care l-ar fi dorit si pe Torje la Steaua , desi acela plangea de frustrare că activează la o echipă fară succese interne si internationale si că nu câştigă impotriva stelistilor.

Totusi , iată că unii suporteri acceptă si astfel de situatii , asta dacă informatia dintr-un ziar de sport este corectă : "Este unul dintre cei mai buni conducatori de club din Romania, nu avem nimic imptoriva acestui om. Noi stiam de două zile despre posibila sa venire. Am fost consultati si ne-am dat acordul. E foarte bine că a venit, speram să fie acel tampon intre echipă si conducere ", a declarat Gheorghe Mustaţă la Sport.ro via ProSport.

De ce să acceptam ca oamenii de fotbal care pot ajuta Steaua si simt in fiecare zi in rosu-albastru să fie mereu indepartati si umiliti de catre George Becali , in timp ce antistelistii sunt vanati pentru a fi cooptati !?

Blindica

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Steaua-Gaz Metan, atmosfera - OmBun

Steaua-Gaz Metan, 0-0 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

Omagiu "Profesorului"

Esti urias, Profesore!Astazi comemoram 2 ani de la trecerea în nefiinţă a unui Monstru Sacru al clubului Steaua, prezentand un foarte frumos articol scris de Paul Suditu, publicat in urma cu un an într-un săptă