home
25-03-12

Jandarmii s-au enervat că fanii le-au stricat ziua liberă!

Mitingul de protest împotriva celor doi capi din fotbalul românesc - Mircea Sandu, preşedintele FRF, şi Dumitru Dragomir, conducătorul LPF - organizat sâmbătă, în Piaţa Victoriei, de suporterii Universităţii Craiova a degenerat într-un adevărat război. Între fani şi jandarmi s-a iscat o bătaie ge­nerală, aceştia din urmă intervenind cu gaze lacrimogene şi reţinând 40 de persoane.

Printre cei reţinuţi s-a aflat şi Vicenţiu Neagoe, fostul ofiţer de presă al dezafiliatei Universitatea Cra­iova. Neagoe susţine că jandarmii i-au avertizat de la bun început pe fani că o vor păţi, iar motivaţia a fost halucinantă: "Futu-vă-n gură cu mitingul vostru! Ne-aţi scos din casă în ziua noastră liberă!".

"Jandarmii au luat foc după ce suporterii au scandat «Când ne loviţi, daţi la întâmplare, pentru că pumnii voştri minte nu are», iar când au fost aruncată o fumigenă, au intervenit în forţă. Sunt convins că totul a fost premeditat şi că fumigena a fost aruncată de jandarmii infiltraţi printre suporteri!", a povestit Vicenţiu Neagoe ieri, pentru EvZ.

Un cetăţean din Câmpulung, "vinovat" că mergea pe stradă!


"Jandarmii au lovit în tot ce le-a ieşit în cale. Băiatul meu, care are doar 17 ani, a fost târât de păr, lovit cu pumnii şi cu picioarele, apoi băgat în dubă, dus la poliţie şi amen­dat cu 500 de lei. Am fost şi eu reţinut şi amendat cu cinci milioane de lei vechi. Printre cei duşi la secţie s-a aflat şi un cetăţean din Câmpulung, care n-avea nicio trea­bă cu mitingul, singura lui vină fiind că trecea pe stradă când a izbucnit conflictul! Fiul meu are buza spartă şi mai multe contuzii pe faţă. O să dau Jandarmeria în judecată, nu pot să las lucrurile aşa, după ce mi-am văzut fiul plin de sânge", ne-a mai spus fostul oficial al "Ştiinţei".

"O să dau Jandarmeria în judecată. Nu pot să las lucrurile aşa, după ce mi-am văzut fiul plin de sânge.“ - VICENŢIU NEAGOE, fost ofiţer de presă al clubului Universitatea Craiova

VEŞNICA SCUZĂ A OAMENILOR LEGII


"Au fost persoane sub influenţa alcoolului"


Florin Culea, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, a pus intervenţia brutală a forţelor de ordine pe seama faptului că suporterii erau beţi.

“Au fost persoane sub influenţa alcoolului, care au scandat injurii la adresa forţelor de ordine, au devenit violente şi n-au ascultat de avertismentele verbale. S-a aruncat cu sticle, cu pahare, şi a trebuit să intervenim pentru a restabili ordinea", a spus Florin Culea, la postul GSpTV.

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a profitat de ocazie pentru a pune şi el tunurile pe suporteri: “Asemenea evenimente înfundă definitiv Craiova. Câţiva nenorociţi, care trebuie interzişi pe stadioane, sunt bătuţi de jandarmi pentru că aruncă cu pietre şi cu cărămizi. Mie mi se rupe sufletul de Universitatea".

Evenimentul Zilei

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

Omagiu "Profesorului"

Esti urias, Profesore!Astazi comemoram 2 ani de la trecerea în nefiinţă a unui Monstru Sacru al clubului Steaua, prezentand un foarte frumos articol scris de Paul Suditu, publicat in urma cu un an într-un săptă