home
22-03-12

Fiecare cu armele sale

Stimabililor , ştiţi bine situaţia de la clubul de fotbal. Steaua Bucureşti. Eh , de câţiva ani suntem destui care ne exprimăm nemulţumirea faţă de modul în care este mitraliat de către creditorul George Becali.

Celor mai aprigi dintre protestatari le-au fost luate în colimator vieţile, au primit amenzi , au fost urmăriţi şi chemaţi pe la secţii , după cum bine spunea un vizitator al acestui site. Alţii au ales să nu mai se prezinte la meciuri , plusând cu faptul că prezenţa îi suplimentează bugetul lui George Becali. Alţii se manifestă doar în mediul virtual. Unii participă la mitting-uri.

Fiecare cum poate , fiecare cu ce are în arsenal. Toate acestea din ură faţă de incultură , neprofesionalism , mediocritate , corupţie , nepotism. Toţi au acelaşi scop şi fiecare contribuie , în felul său , la construirea cărămidă cu cărămidă a unui zid pe care este scris NORMALITATE , cu baza solidă a antonimelor cuvintelor de mai sus. Nimeni nu trebuie să-şi judece un coleg cum că ar face prea puţin. Fiecare trebuie să-şi păstreze Steaua curată din suflet şi să se împotrivească relelor care se abat asupra acesteia.

Vedeţi şi dumneavoastră destul de bine , că-i corect sau nu , distrugătorul Stelei a beneficiat mai mereu de un paliativ, ultimul fiind seria de meciuri din perioada recentă . Aţi crescut şi îmbătrânit cu titluri câştigate ani la rând , cu performanţe europene , cu rivali tradiţionali îngenunchiaţi. 10-11 meciuri pozitive nu vă reprezintă într-atât de mult încât să închideţi ochii.

Acest lucru ar trebui să ţineţi în minte şi să îl spuneţi şi celor mai tineri .

„În război e cu totul altfel. N-ai timp să fii dezgustat. Sunt prea multe de făcut. În orice caz , dacă eşti prea sensibil , nu-i poţi fi nimănui de ajutor”.

Blindica

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

Omagiu "Profesorului"

Esti urias, Profesore!Astazi comemoram 2 ani de la trecerea în nefiinţă a unui Monstru Sacru al clubului Steaua, prezentand un foarte frumos articol scris de Paul Suditu, publicat in urma cu un an într-un săptă