home
20-02-12

DOVADA CLAAARA ca Fariseu' nu e interesat de BANI

Cu toate că se laudă cu încasările venite de pe urma asistenţei de la meciul cu Twente, Gigi Becali "a uitat" să îi plătească pe cei cu ajutorul cărora echipa a ajuns în primăvara europeană. Antrenorii Stelei nu şi-au mai primit salariile din luna noiembrie a anului trecut, iar Ilie Stan (foto) a ameninţat că renunţă la post dacă lucrurile nu se rezolvă.

"N-am! Ţi-am zis că nu am, ce să fac!?", a fost răspunsul primit de tehnicianul Stelei în momentul în care l-a vizitat pe Gigi Becali la palat pentru a-şi cere drepturile financiare restante. Deşi mărturisirea omului cu banii de la Steaua pare împrumutată din discuţiile dintre Ilie Moromete şi "percitoru' Jupuitu'" trimis la adunat "fonciirea", Ilie Stan a adoptat o poziţie de forţă şi l-a somat pe patron să plătească staff-ul până în această seară.

"Gigi, am aşteptat suficient, ai primit mulţi bani din biletele de la meciul cu Twente şi trebuie să le dai şi oamenilor. Sunt neplătiţi de mai bine de trei luni, unii dintre ei au datorii, au rate la bănci, nu e posibil să mai continuăm aşa". Conform unor surse din interiorul clubului, Ilie Stan pare decis să îşi dea demisia după returul cu Twente în cazul în care Becali nu va vira sumele restante în conturile celor care fac parte din staff-ul tehnic.

Patronul le-a dat banii jucătorilor, dar până să ajungă la noi, s-au terminat. Am încredere că vom primi restanţele. Nu plec de aici, pentru că iubesc clubul şi îl apreciez pe Gigi - Ilie Stan, antrenor Steaua

Prosport

"Mi-a zis Ilie Stan că Geraldo a făcut urît cînd a realizat că primise doar 60.000 de euro. Mai avea de luat 1.000 de euro şi pentru că nu i-a intrat şi mia aia în cont a făcut scandal, a aruncat la Mogoşoaia cu un pahar, s-a spart paharul şi s-a tăiat la mînă. Dacă îmi zicea din timp Ilie Stan, atunci îl scoteam din echipă pe Geraldo", a declarat Gigi Becali în weekend.

Geraldo avea de încasat 61.000 de euro, bani rezultaţi din salariul aferent ultimelor două luni, plus prima pentru Europa League. I-au fost viraţi numai 60.000 de euro, lucru care l-a scos din sărite pe portughezul din defensiva Stelei. Acuzele lui Gigi Becali vin însă din partea unuia care în ultimii ani a procedat fix la fel atunci cînd a fost vorba despre sume de bani.

Chiar dacă acestea erau mai mari decît mia de euro din cazul lui Geraldo, pentru Gigi Becali, 30.000-40.000 de euro înseamnă cam ce reprezintă pentru Geraldo o sumă în euro cu doar 3 zerouri.

Scandal uriaş pentru 55.000 de euro din drepturile TV


Gigi Becali a fost cel care, alături de Vasile Şiman, a provocat un scandal monstru atunci cînd n-a fost de acord cu comisionul de 5 la sută oferit unei firme care a intermediat vînzarea drepturilor TV în Liga 1. Gigi Becali a dat ordin să nu se accepte încasarea ratei de 1,8 milioane de euro, cuvenită Stelei, dacă nu sînt viraţi şi cei în jur de 55.000 de euro care îi reveneau Stelei dacă nu s-ar fi plătit comisionul de 5 la sută.

Neşu pus să renunţe la 20.000 de euro


O practică la care Gigi Becali a apelat pentru a mai cîştiga ceva bani a fost în cazul jucătorilor pe care i-a vîndut. Îi punea să semneze o hîrtie prin care ei renunţau la ultimele salarii, o lună, două, trei, pe care le mai aveau de încasat. Aşa s-a petrecut şi cu Neşu, numai că fotbalistul n-a semnat acea hîrtie, însă nici banii nu i-a mai văzut. E vorba despre o sumă în jur de 20.000 de euro.

Tocmeală cu Bicfalvi


Înaintea meciului cu Twente, Bicfalvi a fost sărit de la acordarea primei pentru Europa League. Motivul l-a explicat chiar Gigi Becali: "Bicfalvi are un salariu de 2.700 de dolari. Am făcut un contract cu el şi i-am dat 20.000 pentru 2 luni. Acum un an a zis că prelungim contractul şi i-am dat 2 luni cîte 10.000 crezînd că îşi extinde contractul. Noi n-am înregistrat acel contract în 45 de zile, dar el banii i-a luat. Din acest motiv nu i-am mai plătit prima de calificare".

Nu l-a plătit pe Goian


Un caz asemănător cu cel al lui Neşu a fost cel al lui Goian, care nu şi-a mai primit banii pe ultima lună după ce a fost lăsat să plece la Palermo, în Serie A. Spre deosebire de Neşu, însă, Goian a ieşit public şi a acuzat modul în care a fost tratat la vremea respectivă, arătîndu-l cu degetul pe Valeriu Argăseală.

Gazeta Sporturilor

BIBLIOGRAFIE OBLIGATORIE:


Sunt un baiat destept care face o afacere


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

Fariseu' si stadionul

Zile sau chiar saptamani la rand, acum nu foarte mult timp, fariseu' se batea cu pumnul in piept la toate posturile TV care ii acceptau hlizeala gretoasa si hahaitul devenit trademark al prostiei cu u