home
19-02-12

Şedinţă cu părinţii

Stimaţi părinţi, vă rog să vă aşezaţi în locurile din tribună ale copiilor Dumneavoastră.Vă voi reţine preţ de câteva minute pentru a discuta, de data aceasta, nu despre fondul de bilete la meci, ci despre fondul problemei.

Mi-ar fi fost mult mai uşor să vă trimit spre ceilalţi diriginţi de la secţiile Clubului Sportiv al Armatei, însă copiii Dumneavoastră îşi deschid ochii cu precădere spre echipa de fotbal, echipă care nu mai are în acest moment decât istoria glorioasă. Vom vorbi puţin, dar de ajuns, despre prezent şi viitor.

În clasa aceasta, FCSteaua.ro îşi doreşte ca mai întâi să educe şi mai apoi să informeze. Nu permiteţi ca munca pe care aţi investit-o în copiii Dumneavoastră să fie irosită, nu-i putem pierde într-o generaţie iubitoare de kitsch. Nu-i lăsaţi pe ei, dar aveţi grijă şi de dumneavoastră, deoarece dumneavoastră sunteţi primele modele din viaţa lor. Împreună, ca familie, nu giraţi spre promovarea inculturii şi a lipsei de profesionalism de la F.C. Steaua Bucureşti, aflată de câţiva ani într-o prăpastie ideologică. Am putut mereu accepta înfrângerile, dar doar dacă am ştiut că luptăm până la capăt. Dezamăgirile au curs în cascadă de-a lungul ultimilor ani şi Conducerea clubului n-a dat niciodată un semn bazat pe profesionalism în vederea îndreptării situaţiei. Dacă pentru personajul George Becali, Steaua este familia sa, nu luaţi exemplul acestui ’’părinte vitreg’’.În realitate, Steaua este ’’jucăria’’ sa, Dumneavoastră fiind singurii care au de suferit de pe urma acestui trist adevăr.

Faceţi primul pas spre îndreptarea situaţiei şi îndemnaţi-vă copiii spre a-şi face lecţiile cu mare atenţie în ceea ce priveşte istoria Stelei! Pot ajunge să iubească această echipă şi fără a accepta ceea ce li se predă acum din partea Conducerii defectuoase.

Vă mulţumesc!


blindica

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di