home
18-02-12

Fariseu' si stadionul

Zile sau chiar saptamani la rand, acum nu foarte mult timp, fariseu' se batea cu pumnul in piept la toate posturile TV care ii acceptau hlizeala gretoasa si hahaitul devenit trademark al prostiei cu un "superproiect" de stadion, plus o baza sportiva ultramoderna de care sa beneficieze jucatorii Stelei.

Treptat, bula s-a dezumflat si mai toata lumea a trecut peste o alta serie de vorbe goale ale celui pompos numit finantator, cand de fapt e un amarat de camatar in criza de lichiditati, terenuri si inteligenta. Stadionul nou s-a transformat intr-un "Ghencea de 50.000 de locuri", ultramodern si asta, pentru ca intr-un final sa devina National Arena, ca tot e construit de-a gata si nu costa mai nimic.

Ramanea "problema" bazei sportive. Va mai amintiti titlurile sforaitoare din presa "de specialitate" (specialitatea fiind, evident, linsul la 'palat') care anuntau o baza ce n-a vazut nici Perez la Real construita unde altundeva decat in paradisul din Pipera? Era vorba de terenuri de antrenament naturale si sintetice, nocturne, sali de forta, minihotel si tot ce ii trebuie unei echipe de fotbal, ba chiar mai mult, in binecunoscutul stil taranesco-pompos impus de fariseu in tara noastra. Se avansau termene de finalizare si costuri estimate, "dusmanii" priveau cu invidie, din pitoreasca Satfica, spre Pipera cea plina de posibilitati care urma sa se mandreasca in perioada urmatoare cu ceva ce n-a vazut seicul Mansour in Manchester!

Timpul a trecut iar proiectul a ramas la stadiul de proiect, hlizeala dementa demna ce l-ar face invidios pe Pinocchio in perioada de crestere.Nici macar un utilaj nu a fost miscat in zona presupusei baze sportive, nici vorba de proiect concret sau de autorizatii de constructie. Nimic.

Zero. Recent, am avut "sansa" de a-l asculta pe fariseu vorbind pe exact aceasta tema si am aflat astfel ca stadionul si baza sportiva nu mai sunt de actualitate, ca doar el nu e prost sa bage "sute de milioane".

In timp de "deszapezitorul Vrancei" se da in spectacol pe unde mai este primit, Ilie Stan plange dupa "arhaica" baza a Ministerului din Ghencea iar memelusul, care inca nu si-a gasit o cutie de carton accesibila prin programul Prima Casa, ii linisteste pe fani anuntand ca Mogosoaia e mai aproape de Bucuresti decat Saftica "dusmanilor". A, si echipa se antreneaza pe sintetic, in celebrul "balon" din Herastrau.

Pai se poate domnu'?

Marius

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di