home
24-12-11

Un alt atacant: Gabriel Machado

In perspectiva cuceririi Ligii Europa pe Arena Nationala, oficialii Stelei (umbla vorba c-ar fi mai multi...) l-au imprumutat pentru sase luni pe atacantul care a inscris 7 goluri in doua sezoane pentru Universitatea Cluj, brazilianul Gabriel Machado.

Sezonu' trecut, "fratele lu' Pato" (cica e prieten bun cu Fotbalistul lui AC Milan) a jucat de 25 de ori (de 5 ori din postura de rezerva) si a inscris 6 goluri. Sezonu' asta a jucat in 12 meciuri (de 6 ori ca rezerva) si a dat un singur gol, in prima etapa, cand "U" a castigat la Mioveni cu... 1-0.

Pe langa vestile bune referitoare la simtul sau incredibil de poarta, avem si o veste proasta (pentru cei care merg la meciurile Stelei): omu' nu suporta injuraturile din tribune. Bruderu' lu' Pato s-a dat la "Sepcile Rosii" dupa remiza cu CS Mioveni de la Cluj, dupa ce fusese laudat ca fratii Costea de... alti oameni.

"La Cluj se pare că nu-i mai plăcea, noi vrem să-l ajutăm să-şi revină, iar din vară să devină jucătorul pe care-l dorim. E un băiat foarte talentat, poate avea nevoie de o schimbare. Machado rămâne jucătorul Universităţii, dar va juca şase luni la Steaua. Nu există clauză de cumpărare, în iunie el vine înapoi. Din păcate el a avut şi acel conflict nefericit cu fanii", a declarat Florica Walter.

Ziceti voi, ca daca zicem noi iar ziceti ca...

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
43 ani de la 06-01-1969

Ziua de nastere a lui Ilie Dumitrescu

Produs al Stelei, a cucerit 3 titluri si o cupa. A ajuns si in finala CCE '89, dar nu a jucat din cauza cumului de cartonase galbene. A marcat, pentru Steaua, peste 65 de goluri in aproape 200 de partide.
1989.03.01_IFK_Goteborg_S - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di