home
29-12-11

Si Wesley nu mai vine...

Mult-comentatul posibil transfer al lui Wesley Lopes, de la FC Vaslui la Steaua, a picat, asa cum se asteptau majoritatea celor care stiu macar putin fotbal.

Motivul este unul simplu - "cel mai bogat creditor de echipa" a facut o oferta de care brazilianul a ras, fiind sub ceea ce castiga la Vaslui.

"Wesley nu are de gând să schimbe echipa în urma ofertei făcute. Eu am discutat cu domnul Becali astăzi, în urmă cu 2 ore. Eu am altă teorie despre cum se negociază. Domnul Becali nu a minţit în legătură cu oferta, dar Wesley nu a luat-o în considerare. Sunt şi alte oferte pentru jucător, dar niciuna din România", a declarat impresarul jucatorului, Lucian Marinescu.

"Oferta fabuloasa" anuntata de creditor era 300.000 de euro la semnatura si 120.000 de euro salariu pe an, contractul fiind valabil un sezon si jumatate.

Merita mentionat faptul ca omul care a ajuns sa conduca Steaua a vrut sa cumpere un fotbalist oferindu-i un contract mai mic si mai dezavantajos decat cel pe care acesta il are in prezent.

In conditiile astea, SA VINA MESSI SI CRONALDO !!!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
ISTORIA STELEI - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di