home
30-10-11

Lasati fotbalul sa traiasca

Marturisesc faptul ca, daca as fi fost pe terenul din Ploiesti in aceasta seara, as fi avut aceeasi reactie pe care au avut-o Martinovici, Stanca et company si cel mai probabil in acele momente nu mi-ar fi pasat de consecinte. Pur si simplu nu vad nimic eroic in ce a facut Martinovici ci doar o reactie normala in acele conditii.

Privesc de doua ore incontinuu la emisiunea Fanatik Show cu Horia Ivanovici si nu-mi vine a crede cand ii aud pe cei din studio ca afirma "nici arbitrul nu a vazut bine acea faza, era concentrat la penalty". Asta in timp ce zecile de reluari de la nivelul terenului, la secventa cu "stuarzii", se vede clar faptul ca arbitrul sta cu ochii pe imbecilul care tocmai alearga alene spre Galamaz si - atentie - fix inainte ca stoperul stelist sa fie lovit, centralul ridica ambele brate indicandu-i huliganului sa iasa de pe teren. Apoi fluiera imediat ce constata agresiunea si alearga spre locul faptei.

Consider ca arbitrul partidei a incercat din rasputeri sa fie echilibrat in acele momente, influentat fiind de ce i s-a intamplat lui Deaconu dupa episodul "Bricheta". Din nefericire, nu a inteles gravitatea faptelor fapt ce a condus la continuarea amenintarilor la integritatea corporala a jucatorilor Stelei si automat Tatarusanu a fost agresat.

Ceea ce este important de remarcat este faptul ca stelistii au jucat fotbal in aceasta seara, fapt ce le-ar fi adus cu siguranta victoria. Practic vorbim de primul meci bun facut de ros albastri in aceasta toamna.



"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Distrugerea jucatorilor - specialitatea casei

cu pieptul in fata si cu mintea goala (mediafax) Dacă săptămânile trecute ne-am ocupat de umilirea antrenorilor vezi articol si de frauda financiară făcută în club vezi articol, această mică trilogie ajunge la final, când vom face �