home
02-10-11

VIDEO Steaua - Otelul: 2-1 / Acelasi fotbal, dar cu alt dirijor

Steaua a primit pe stadionul din Buzau vizita campioanei in exercitiu Otelul Galati, o umbra a echipei din sezonul trecut, preocupata parca mai mult sa evite repetarea episodului Unirea Urziceni decat de fotbal, actuala participanta in UCL, de unde vin destul de multi bani, dar care n-a facut nicio achizitie importanta.

Cei doi antrenori au trimis in teren urmatorii jucatori:

STEAUA: Stanca - Martinovici, Iliev, Geraldo, Brandan - T. Bălan, Prepeliţă, Bourceanu, Tănase - Tatu, M. Costea (Nikolici '45)
Rezerve: Cojocaru, Latovlevici, Fl. Costea, Năstăsie, Rusescu, Bicfalvi

OŢELUL: Grahovac - Skubici, Sg. Costin, Perendija, Sălăgeanu - Giurgiu, Neagu - S. Frunză, Viglianti, Iorga - Punosevac (Punosevac '85)
Rezerve: Brăneţ, Filip, Ljubinkovici, Sîrghi, Buş, Chavez, Ibeh, Pena

Dupa 3 etape fara victorie Steaua a reusit sa invinga in seara asta echipa trimisa in teren de Dorinel Munteanu, dupa un meci destul de urat, fara nicio istorie si cu multi nervi, cel putin pentru suporteri/spectatori/telespectatori.

Prima repriza a inceput cu un joc de tatonare, care de obicei se transforma intr-un joc pe contre, dar n-a fost cazul si azi, reteta fiind deja brevetata de fotbalul autohton: putin fotbal, joc la intamplare de ambele parti, pase la adversar, faulturi si tot ceea ce s-ar numi un fotbal urat.

In fotbal, pe langa munca trebuie sa ai si putin noroc, Otelul a avut din plin in minutul 14 cand o minge trimisa oarecum aiurea in careu a fost deviata de Punosevac in poarta, Stanca punctand doar la impresie artistica, neavand nicio sansa.

Daca cineva se astepta ca Steaua sa dea un raspuns, si sa-si schimbe jocul execrabil practicat inainte de primirea golului, s-a inselat, elevii lui Ilie Stan continuand acelasi joc plin de greseli, cu o asezare in teren pe sistemul "care unde apuca", fara o definire a compartimentelor si cu o echipa intinsa pe tot terenul. Doar foarfeca lui Tibi Balan ce-a mai spalat putin din mizeria de pe teren din prima repriza, dar si in cazul asta s-a punctat doar la impresie artistica.

Dupa pauza, unde se spune ca jucatorii isi iau doza de energizant fizic si moral din partea antrenorilor, am avut parte de acelasi fotbal lipsit de idei, demn de orice meci jucat intr-un campionat al liceelor la fotbal, cu aceiasi actori impiedecati care parca joaca intr-un film low bugdet prost regizat. Din pacate asta este fotbalul practicat de Steaua in ultimii ani si nu se vede nicio schimbare la orizont, chiar daca schimbarile de antrenor se fac dupa un calendar cunoscut doar de conducatorul suprem, ghidat pe anotimpuri.

E clar ca lui Ilie Stan nu-i putem reprosa decat faptul ca a ajuns la Steaua, pentru ca inca nu e vina lui ca Steaua joaca in halul asta, si probabil nici nu o sa fie, avand in vedere ca e angajat in functie doar pentru ca Gigi are nevoie de un antrenor doar pe hartie, obligat de regulament, el conducand din umbra si avand cunostinte despre tot ce misca in sportul asta, probabil multe dintre secretele meseriei furandu-le de la "managerul si ziaristul nr.1".

Singura apararitie notabila a lui Tanase Talent a fost in momentul in care a cazut parca fulgerat, cersind un penalty pe care l-a si primit, moment in care Steaua a adus egalitatea pe tabela old fashion din Buzau, care te duce cu gandul la tabela cu becuri din Ghencea, care a vazut multe de la instalarea ei pana la schimbarea cu tabela noua.

In sumedenia de ocazii la ambele porti (maxim 4) s-a remarcat si lobul lui Tatu, la iesirea gresita a lui Grahovac, scoasa de pe linia portii de capitanul celor de la Otelul, cel din urma reusind ceea ce fundasul lui Kiev n-a reusit la lobul lui Dica. Se mai intampla...

Desi jucatorii s-au intrecut in gafe de fiecare parte, Steaua a reusit sa obtina victoria prin golul lui Costea cel Mare, care l-a executat pe portarul celor de la Otelul dupa o minge trimisa pe spate in interiorul careului de catre Nicolici.

Una peste alta, Steaua a obtinut 3 puncte, urcand pe frumosul loc 7 dupa 9 etape, dupa un meci extrem de urat, cu un fotbal de cea mai proasta calitate, dar cu care suntem obisnuiti, nu-i asa? Asteptam cu nerabdare urmatoarele doua meciuri, dupa pauza de doua saptamani cauzata de programul echipei nationale, unde Ilie Stan va avea parte de doua examene extrem de importante in fata celor de la Vaslui si Rapid.

Acum, ca tot a castigat Steaua, asteptam baietii cu felicitarile, ca n-au mai pus piciorul pe site-ul asta de 4 etape si cred ca le era dor de-o sarbatoare campeneasca in inima internetului, pe site-ul suporterului stelist. Le dorim distractie placuta, sa savureze marea victorie impotriva campioanei, jocul excelent facut de favoritii lor, numirea unui nou antrenor si probabil a unui nou presedinte, urcarea fulgeratoare din clasament de pe locul 9 pe 7, golaverajul de 13-10, etc.

fcsteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
In poarta Voinescu - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

AISS: "Atentionam conducerea Stelei sa inceteze cu declaratiile iresponsabile!"

AISSIn urma declaratiilor finantatorului Stelei, domnul George Becali, premergatoare meciului retur dintre Steaua si TSKA Sofia din preliminariile Europa League, Asociatia Independenta a Suporterilor Stel