home
30-09-11

Cica Mihai Stoica si-a asumat dezastrele din ultimele 3 luni

Mihai Stoica a renuntat la postul de manager general al Stelei fiindca isi asuma aducerea tehnicianului Ronny Levy. Cel putin asa sustine "patroane":

"Mihai Stoica mi-a zis: "Pleacă Roni, eu l-am adus, rezultatele nu sunt îmbucurătoare, eu plec împreună cu el. Eu îmi asum încrederea pe care mi-ai dat-o. Cum mi-ai dat încredere şi putere maximă şi cum m-am lăudat când am avut rezultate, acum la eşec, plec şi eu?. El nici nu e agreat acolo, de anumite persoane. El putea să rămână din punctul meu de vedere. Pleacă acum, dar nu a fost dat afară. Nu e niciun fel de altă discuţie. El va rămâne prietenul meu. Singurul lucru care l-am rugat a fost să rămână un colaborator, un consultant, pentru că el cunoaşte fotbalul. Şi să rămână şi un fel de scouter la Steaua. I-am zis că dacă o să câştig campionatul, vreau să vină din nou înapoi. El a zis că nu mai avem cum să câştigăm campionatul. O să vadă că Gigi Becali e puternic".

~~~ ~~~ ~~~


Iata cum stateau lucrurile in dimineata zilei de 30 septembrie:

Se pare ca odata cu demiterea lui Ronny Levy, "cel mai bun manager din Romania" a fost la randul sau dat afara de la Steaua de creditorul Becali.

Informatia nu a fost confirmata inca la nivel oficial, insa "sursele de incredere" din cadrul clubului sustin ca Meme isi face bagajele!

"Daca pleacă, eu ce să-i fac? Nu-l dau afară, dar s-ar putea să nu mai vrea el să stea, probabil nu va mai avea putere aşa mare. Nu îi reduc eu puterea, ci viaţa, grupul de oameni din staff-ul lui Ilie Stan", a spus Becali la GSP TV.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

AISS: "Atentionam conducerea Stelei sa inceteze cu declaratiile iresponsabile!"

AISSIn urma declaratiilor finantatorului Stelei, domnul George Becali, premergatoare meciului retur dintre Steaua si TSKA Sofia din preliminariile Europa League, Asociatia Independenta a Suporterilor Stel