home
02-10-11

Victorie muncita impotriva campioanei Otelul

Indraznesc sa scriu si sa cred ca Steaua a meritat victoria in aceasta seara. Stiu, se poate pune in discutie momentul egalarii cu acel penalty usor acordat dar avand o teoretica acoperire regulamentara. Cu toate acestea s-a vazut clar faptul ca ros albastrii si-au dorit sa castige cu orice pret, au avut atitudine si determinare.

Capacitatea de a lupta, acesta a fost elementul care a facut diferenta in final pentru ca stelistii au jucat in mare masura si mai ales in prima repriza, la fel ca si sub conducerea lui Levi sau a restului trupei de tehnicieni prieteni oieresti care au antrenat in Ghencea in ultimii ani: steril, macinand in gol, chinuindu-se sa desfaca pozitional o defensiva agresiva a adversarului si - bineinteles - alergand dupa egalare.

Ilie Stan a fost deosebit de inspirat atunci cand l-a introdus pe Nikolici pentru ca acesta a fost omul decisiv la ambele goluri marcate: executie impecabila de la 11 metri si deviere cu capul pentru Florin Costea in ultimile secunde ale meciului, urmata de o finalizare fericita a celui din urma. Putem afirma ca a fost si norocos deoarece introducerea sarbului a fost fortata de imprejurari, adica de accidentarea lui Mihai Costea.

Meciul a avut un ritm bun dar a fost mediocru per total si fara realizari notabile. Noroc de executia frumoasa din foarfeca a lui Tibi Balan, una care a iesit din media exprimarilor fotbalistilor de pe teren. Otelul a deschis scorul cu mare noroc si apoi a trecut la binecunoscutul joc de asteptare cu aglomerare in fata careului propriu si declansare de contraatacuri rapide. Steaua a avut un penalty clar la Geraldo in prima repriza si o ocazie imensa de gol la scorul de 1-1 atunci cand capitanul oaspectilor a respins lobul lui Tatu dupa ce brazilianul a profitat de respingerea gresita si iesirea hazardata a portarului "galatean".

Peste tot si toate ramanem cu foarfeca lui Balan, cu atitudinea lui Nikolici, cu golul frumos marcat de Florin Costea si cu o prima victorie obtinuta dupa o perioada luuuunnnga de seceta fotbalistica.

Steaua - Otelul 2-1

Steaua: Stanca - Martinovic, Iliev, Geraldo, Brandan - Prepeliţă, Bourceanu, Bălan, Tănase - Tatu, M. Costea

Rezerve: Cojocaru, Fl. Costea, Latovlevici, Rusescu, Bicfalvi, Năstăsie, Nikolic

Oţelul: Grahovac - Skubic, Sg. Costin, Perendija, Sălăgeanu - Giurgiu, Neagu - Frunză, Viglianti, Iorga - Punosevac

Rezerve: Brăneţ, Chavez Filip, Ljubinkovic, Sârghi, Buş, Ibeh, Pena

Steaua - Otelul 0 - 1 Punosevac (minutul 14)

Steaua - Otelul 1 - 1 Nokolici penalty (minutul 61)

Steaua - Otelul 2 -1 Florin Costea (minutul 93)



"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

AISS: "Atentionam conducerea Stelei sa inceteze cu declaratiile iresponsabile!"

AISSIn urma declaratiilor finantatorului Stelei, domnul George Becali, premergatoare meciului retur dintre Steaua si TSKA Sofia din preliminariile Europa League, Asociatia Independenta a Suporterilor Stel