home
29-09-11

VIDEO Ilie Stan, urmatorul antrenor dat afara dupa Ronny Levy

Fostul mare fotbalist Ilie Stan este viitorul fost antrenor al Stelei.



Asa cum se petrec lucrurile in toata lumea buna a fotbalului, am aflat acest lucru, plus alte detalii, din stenogramele emisiunilor tv, unde invitat permanent este The One Man Army:

"Am rezolvat, singurul lucru care a fost mai emoţionant a fost că a trebuit să le spun antrenorilor secunzi, mi-a fost jenă, îmi venea să plâng, sunt momente emoţionante, că renunţ la ei. Ilie Stan mi-a spus că el nu vrea niciun ban, că are încredere în mine, ca dacă o să facă treabă o să îi dau bani. Dar el vine numai cu staful său şi că vrea să facă toată munca.

Va veni cu Edi Iordănescu şi cu Gabi Mărgărit şi cu ceilalţi oameni ai lui. A zis că o scoate la capăt, că o rezolvă sută la sută. Mai mult îmi pare rău de Eugen Nae şi de preparatorul fizic ăla italian (n.r. - Michele Bon). Dar au înţeles, eu nu am făcut niciodată asta. Ilie Stan a zis că ştie tot ce are la Steaua, iar la iarnă, dacă mai are nevoie de jucători, îi mai iau unul sau doi. Am încredere în el, dar încredere am mai avut în mai mulţi.

Narcis Răducan va rămâne. Ilie Stan a zis că vrea să-l ţină în staful său, chiar pe bancă. I-a zis că de acum încolo vine în trening.


Ilie Stan: "Gigi Becali m-a sunat imediat după meciul cu AEK Larnaca. M-a întrebat dacă sunt pregătit să vin la Steaua şi i-am spus că da. De când am început să joc fotbal mi-am dorit să joc la Steaua, vis care s-a realizat, apoi mi-am dorit să antrenez Steaua. Dumnezeu ştie ce o să fie. Sper să duc la capăt această responsabilitate. Becali m-a întrebat cu cine vreau să lucrez, cu Mihai Stoica sau cu Narcis Răducan, şi i-am spus: "În situaţia de faţă, vreau să lucrez cu Narcis". Mi-aş fi dorit să lucrez cu MM, dar nu în situaţia actuală... Atunci, Becali mi-a spus: "Bine, asta este decizia ta.

Mi-a garantat până în vară postul, dar în fotbal nu se ştie niciodată, numai rezultatele vorbesc. În iarnă, vom avea o discuţie pentru a vedea care este direcţia în care trebuie să meargă echipa şi să încercăm să mai aducem jucătorii de care avem nevoie. Este foarte important meciul cu Oţelul. Apoi va fi pauză şi voi avea timp la dispoziţie să-i cunosc pe jucători. I-am simţit pe jucători obosiţi din punct de vedere psihic, astfel că până la jocul cu Oţelul mă preocupă starea lor. De la suporteri am primit multe mesaje în care mă roagă să încercăm să aducem echipa pe Ghencea. Şi la jucăroi am simţit că îşi doresc să revină pe Ghencea sau măcar să revenim la baza de pregătire, să facem antrenamentele. Din mesajele primite, am înţeles că galeria va veni lângă echipă dacă vom juca în Ghencea",
a spus Ilie Stan la DigiSport.

Narcis Raducan: "Voi rămîne pe aceeaşi poziţie. Îl voi ajuta pe Ilie Stan cum voi putea, voi fi aproape de echipă şi voi încerca să ajut cum pot. Voi avea în continuare aceleaşi atribuţii, dar voi prelua şi cîteva de la MM Stoica. Viaţa merge înainte, MM şi Rony Levy şi-au asumat responsabilitatea rezultatelor.

Nu se ştie niciodată, poate voi mai lucra cu ei. Eu rămîn director sportiv, asta e pregătirea mea. Am apucat să vorbesc cu Ilie Stan, noi ne-am mai cunoscut şi ca jucători. Probabil vor fi schimbări şi eu voi lua loc pe banca de rezerve la meciuri pentru că îşi doreşte să fiu lîngă el"


~~~ ~~~ ~~~


Antrenorul Ronny Levy a fost dat afara de la Steaua dupa ce "ros-albastrii" nu au reusit decat o remiza in deplasarea cu AEK Larnaca, din Europa League. Levy, care a fost aspru criticat atat la pauza, cat si dupa meciul din Cipru de creditor,, a fost anuntat ca trebuie sa isi caute un alt loc de munca.

"În fotbal trebuie să rişti, dacă joci cu trei închizători. Mă refer la Brandan: în 10 meciuri am jucat în 8, cu argentinianul închizător. Nu ai cum să câştigi cu trei închizători. A jucat aceeaşi tactică ca şi cu Schalke şi am întâlnit o echipă de divizia a treia. Da, mă gândesc să schimb antrenorul. Poate Levy îşi va da demisia, să vedem.

Nu ştim deocamdată cine va veni. Nu prea mai vreau antrenori străini. Dacă nu ştiu limba româna nu mai vreau, asta a fost şi problema la Levi. O să fie un antrenor cum are Dinamo, unul tânăr. Nu a mai fost la Steaua. Ei îl au pe Ciobotariu şi sunt pe locul 1. Ne e nicio nenorocire, o să ne despărţim cu prietenie. Şi el şi-a dat seama că nu merge. I-am purtat respect, la rezultatele care au fost trebuia să schimbăm trei antrenori.
Am vorbit cu Condescu să văd dacă mi-l lasă pe Grigogaş. Încă nu am vorbit cu Grigoraş, dar pentru el ar fi o mare şansă cu care nu s-ar întâlni de două ori în viaţă. Să vedem! Edi Iordănescu a făcut o mare greşeală când n-a acceptat să rămână. Acum nu se ştia. I-am zis de atunci că poate rămânea o etapă, două, pe viaţă. Ghinionul lui Caramarin e că nu are licenţă, că îl lăsam pe el. Şi Pustai ar fi o soluţie, dar crezi că pleacă el acum? Sabău? Niciodată! Nu lucrez eu cu pocăiţi. Şi Ilie Stan e o soluţie...

Nu-mi fac probleme că nu o să ne calificăm. Eu zic că avem nişte jucători care vor juca foarte limpede. Eu am încredere mare în echipă, vom vedea dacă mă înşel sau nu. Eu am încredere mare în echipă, vom vedea dacă mă înşel sau nu"
, a declarat Brânzette.

Se pare ca, informat asupra intentiilor lui Becali, Levy i-a anuntat pe jucatori ca isi da demisia pe aeroportul din Nicosia.

Ilie Stan: "Dacă domnul Becali a zis asta ştie ce zice. Înseamnă că vineri, când ne vedem, negocierile vor porni de la 60 la sută. Primul meu vis a fost să joc la Steaua, iar al doilea să o antrenez. Dar mâine, după ce discut cu dânsul, o să spun mai multe. Mai rău ca în momentul de faţă la Steaua nu este posibil, nici chiar cu mine pe bancă. Meciul de la Nicosia a fost la fel de prost ca cel cu Sportul. Nu văd soluţii imediate pentru ieşirea din criză. Cert este că este nevoie de un şoc la echipă şi neapărat e nevoie de revenirea pe Ghencea, acolo unde Steaua e la ea acasă".

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

AISS: "Atentionam conducerea Stelei sa inceteze cu declaratiile iresponsabile!"

AISSIn urma declaratiilor finantatorului Stelei, domnul George Becali, premergatoare meciului retur dintre Steaua si TSKA Sofia din preliminariile Europa League, Asociatia Independenta a Suporterilor Stel