home
05-09-11

Comunicat "Combat"

Noi, membrii brigăzii Combat respectăm decizia adoptată de către celelalte brigăzi din Peluza Nord și anume aceea de a încuraja echipa începând cu primul meci disputat in grupele "Europa League" impotriva echipei germane "Schalke 04", însă dăm acest comunicat fiindcă tinem sa ne precizam pozitia noastra, una opusa celei evidentiate mai sus.

Precizăm că noi nu vom participa la meciuri sub nicio formă, nu ne vom prezenta pe stadionul "National Arena", nu vom incuraja ceva cu care nu vrem sa ne indentificăm! Deoarece pentru noi STEAUA BUCURESTI înseamnă doar Ghencea si deoarece am demarat un protest real, unul care NU este conditionat de vorbele goale si negre ale domnului Gheorghe Becali. De cele mai multe ori am fost toleranti in trecut, pe fondul iubirii profunde purtate pentru cele două sfinte culori, însă acest domn Gheorghe Becali a reusit si de data aceasta să întreacă orice limită, să ne smulgă si bucuria de a ne încuraja echipa.

Cum putem oare să cedăm, când toate faptele si vorbele sale nu sunt altceva decat cuvinte goale aruncate in vant si contrazise de o realizate evidenta? Astfel, presupusele manevre ale MApN-ului sunt invocate in ciuda faptului ca inchirierea complexului Steaua s-a realizat in baza unui contract acceptat si semnat. Apoi Gheorghe Becali se plange de faptul ca nu are bani si afirmă că nu poate plăti sumele de întretinere si chirie dar limuzine poate să facă cadou??! Cum oare să acceptăm plecarea din Templul, care ne-a adus atâta bucurie, casa noastră este Ghencea si noi rămânem fideli clubului de acolo!!!

Nu ne identificăm cu această echipă care după ce a hoinărit prin toată tara se întoarce „acasă” pe National Arena! Pentru noi, acasă=GHENCEA, Steaua înseamnă trecut, glorie, istorie nu ce face acum acel personaj si nici măcar inertia nu ne mai poartă spre încurajarea echipei trecute, a ce a apus din Steaua noastră.

Sper să ne întelegeti, să acceptati decizia noastră fără resentimente!

COMBAT

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di