11-08-11

Negocieri "secrete" intre Armata si Steaua - 11 august

Daca ati trecut peste "socul" meciului nationalei cu ospatarii din San Marino, si nu vad de ce sa nu fi facut acest lucru, cred ca sunteti gata pregatiti sa aflati cele mai noi stiri despre Steaua noastra cea de toate zilele.

Astfel, Gazeta Sporturilor ne prezinta niste negocieri "secrete" purtate intre Armata si Steaua pe tema revenirii echipei in Ghencea. Discutiile au fost atat de "secrete" incat a aflat de ele chiar si numitul Ionuţ Petrişor, autorul articolului.

"A avut loc o întîlnire oficială între şefii roş-albaştrilor şi cei mai importanţi generali din Ministerul Apărării Naţionale, mandataţi de Gabriel Oprea să meargă la această discuţie. În timp ce se stabilea procesul de predare-primire, pe baza căruia să se facă evacuarea Stelei, reprezentanţii MApN au deschis subiectul rămînerii echipei în Ghencea: "De ce vreţi să plecaţi pe National Arena, să plătiţi sumele alea colosale, de peste 70.000 de euro pe meci?".

După mai multe discuţii pe marginea unui nou contract între Steaua şi minister, s-a stabilit ca pînă miercurea viitoare, pe 17 august, MApN-ul să vină în mod clar cu o propunere de a se semna o nouă înţelegere, însă în condiţii mult mai avantajoase decît precedenta."

Altfel, Steaua a anuntat, pe site-ul oficial, componenta grupului de antrenori de la Centrul de Copii si Juniori. Sef este Ion Toma, profesor la liceul Mircea Eliade din Bucureşti. Probabil ca numele lui va este cunoscut doar daca ati avut ceva relatii cu scoala in cauza sau cu Cupa Liceelor, unde a facut mai mereu o treaba buna.


Dar iata numele celorlalti antrenori ai grupelor de Copii şi Juniori de la Steaua:

Grupa 1993-1994 - Constantin Dumitriu
Grupa 1995-1996 - Ion Toma
Grupa 1997-1998 - Corneliu Ionescu
Grupa 1999-2000 - Alin Dumitriu
Grupa 2001-2002 - Roman Iordan
Grupa 2003-2004 - Remus Ivănescu

Nu-i asa ca un Aelenei sau un Sames n-aveau loc?

Din aceeasi Gazeta aflam un nou amanunt socant din culisele echipei - MM ii "lucreaza" pe jucatorii adusi de Piturca!

"Mihai Stoica adoptă acum aceeaşi strategie pe care a pus-o în aplicare începînd din august 2004, după ce Piţurcă a plecat de la Steaua, iar el a prins puteri depline ca manager general. De această dată a venit în Ghencea la trei luni distanţă de un alt mandat al lui Piţurcă, dar ca şi atunci aproape toţi jucătorii pe care fostul selecţioner i-a adus la echipă au fost îndepărtaţi rînd pe rînd.

Acum, după ce au plecat deja 8 dintre cele 13 achiziţii ale verii trecute, a fost rîndul altora să fie trecuţi pe lista neagră. Răduţ, Martinovici şi Gardoş şi-au pierdut statutul important pe care îl aveau cu Piţurcă, iar următorul pe listă e unul dintre cei mai importanţi oameni din sezonul trecut: Iasmin Latovlevici."

Daca va intereseaza Cancanul, cica medicul Stelei, Radu Paligora, ar fi fost pus la punct de catre antrenorul razboinic Ronny Levy.

"Ronny Levy este un antrenor calm, apropiat de jucatori, insa nu inghite actele de indisciplina. Ultimul care s-a convins de acest lucru este medicul Radu Paligora, care a fost trimis la vestiare de tehnicianul din Israel. Motivul? Simtindu-l extrem de obosit, doctorul Stelei si-a permis sa-l trimita pe Florin Costea la vestiare inainte de finalul antrenamentului, fara permisiunea lui Levy, care a sarit ca ars. "Cum iti pemiti sa-i spui sa mearga la vestiare? Tu decizi aici? Ia mai bine du-te tu, iar Florin ramane la antrenament", i-a spus antrenorul lui Paligora. De remarcat ca medicul din Ghencea a luat aceasta decizie in urma unei discutii avute in urma cu o saptamana cu Gigi Becali. Patronul Stelei l-a mandatat pe Paligora sa-i acorde o atentie speciala lui Costea, sa-l repuna pe picioare, si i-a trasat clar sa nu-l forteze pe atacant mai mult decat este cazul."

Prosportul a tinut, nu stiu sincer de ce, sa ne anunte ca "mijlocasul de creatie" (unde e, ba zdreanto, jucatorul de 8 milioane?) Prepelita e "nambar uan" in ceea ce priveste experienta in Liga 1. Nu conteaza ca amaratul n-are nici macar un joc in cupele europene.

"Transferul lui Andrei Prepeliţă nu i-a adus Stelei un plus doar în compartimentul median, ci şi ca experienţă. Asta pentru că fostul căpitan al Craiovei a bifat deja, la cei 25 de ani ai săi, fix 232 de prezenţe în campionat! Curiozităţile nu se opresc însă aici, pentru că "Prepe" nu are la activ niciun meci în cupele europene!"

Pe final, una calda de tot. Steaua a anuntat preturile biletelor pentru meciul TSKA Sofia, din playofful Europa League. Ei bine, astea sunt atat de ieftine ca si mustata si le permite, spre linistea lu' MM si Duckadam.

Tribuna I - sector 7-8 (VIP) - 100 lei
Tribuna I - sectoare 13-16 - 50 lei
Tribuna I - sectoare 21 - 35 lei
Tribuna I - sectoare 17-20 şi 22, 23 - 30 lei
Tribuna II - sectoare 41, 49-50 - 35 lei
Tribuna II -sectoare 38-40, 42-44, 46-48, 51-53 - 20 lei
Tribuna II -sectoare 37, 45 - 20 lei
Peluza 1 - sector 24-28 - 10 lei
Peluza 2 - sector 29-36 - 15 lei

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
PSV_Steaua_89 - toc

S_Galatasaray_89 - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di