30-06-11

"Steaua ar trebui retrogradata"

Militianu' se tine de cuvant! Dupa injuraturile de marginea Balcestilor schimbate de tovaras si oier, fostul presedinte al clubului Victoria a declarat joi ca Steaua "a luat licenta prin smecherie": cel mai darnic oier din fata camerelor de luat vederi a adunat datorii de 14 milioane de euro la Stat si a mai si divizat societatea in baza careia functioneaza clubu'.

Niiii la el (fiind sefu' LPF si vicepresedinte al FRF, poate ca ar cam trebui sa se autosesizeze niste autoritati, ceva...):

"Sunt nişte declaraţii, nişte prostii ale unui om care nu are nimic cu fotbalul, pentru că la noi nu figurează ca investitor. El este cel care în fruntea acestui club, de când a luat Steaua abuziv, în decursul anilor a pasat datoriile de peste 14 milioane de euro clubului Steaua (n.r. - CSA Steaua). Stau şi mă întreb că aceste datorii sunt către stat şi de ce Steaua a primit licenţa şi celelalte cluburi nu. El are datorii către stat de peste 14 milioane de euro. Îmi explic că a luat licenţa prin şmecherii. Cred că l-a ajutat altcineva, nu de la federaţie, dar nu vreau să comentez astea. Interesaţi-vă cum a divizat societăţile, de ce a trecut datoriile pe societatea veche, de ce i s-au aprobat aceste lucruri. Lui de ce şi altora nu. Jean Pădureanu, pentru o datorie de 76.000 de euro a fost retrogradat.

Nu pot să fac o reevaluare a licenţei, pentru că nu pică în seama mea. Cei de la UEFA iau de bun ce le spune Duru. Interesaţi-vă ce datorii noi are către CSA Steaua.

Dacă va continua să se comporte aşa, e posibil să fie declarat persona non-grata, dar pentru el nu contează asta. Pentru el contează cum este informat Parlamentul European, ce face în ţară, iar acum avem probe indubitabile. Justiţia dacă îşi face datoria, noi nu vom mai ascunde nimic din ceea ce ştim. Unii tăceau din frică, alţii traumatizaţi de frica lui, iar alţii credeau că face bine pentru Steaua. În ultimii cinci ani nu a făcut nimic bun pentru Steaua, dacă făcea ceva bun, în loc să umble cu bani ca să obţină rezultate, îşi făcea echipă.

Acest om nu are nimic cu legea, cu sportul, cu viaţa. El vrea totul cu o lăcomie extraordinară, să mintă şi să păcălească pe toată lumea. El crede că liga poate să o schimbe ca pe terenuri, că poată să anuleze datorii cum a făcut cu Steaua, cu statul, să umble cu valize cu bani şi să corupă în stânga şi în dreapta. El este în conflict cu toată lumea, nu a plătit datoriile Stelei, datoriile către armată, datoriile către stat. Marele miliardar, milionar, nu a plătit jucătorii de trei luni. Înţeleg că poate a pierdut banii pe la jocuri şi nu mai are. Aşteaptă dosarele de la ANRP
(adica Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor), că am informaţii date de cineva de sus cum a încercat să corupă".

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Mihai Nesu, pentru prima data in aer liber

ALATURI DE BICHO!!!După 48 de zile de la operaţia la coloană, Mihai Neşu a simţit pentru prima oară razele soarelui, în curtea interioară a clinicii de recuperare. Într-un scaun cu rotile electric, pe care �