home
23-05-11

Steaua - Dinamo a provocat ISTERIE la Braşov!

Câteva sute de persoane aşteaptă, luni, în faţa Stadionului Tineretului din Braşov şi la magazinul clubului FC Braşov punerea în vânzare a biletelor pentru finala Cupei României, dintre Steaua şi Dinamo, casele urmând sã se deschidă la ora 14.30.

Primii suporteri s-au strâns încă de la ora 6.00 dimineaţa în faţa caselor de bilete, acolo unde şi-au făcut prezenţa şi speculanţii care comercializează tichete "la negru". Preţul unui bilet "la negru" în sectorul rezervat galeriei echipei Steaua este de 40 de lei, cu 5 lei mai mult decât s-au vândut prin intermediul ligii suporterilor stelişti.

Mai multe persoane care aşteaptă deschiderea caselor de bilete sunt nemulţumite de faptul că apar zvonuri legate de un număr mult mai mic de tichete care ar urma să fie puse în vânzare faţă de totalul de 1.700 cât se anunţase oficial. Niciun oficial nu a putut preciza, până la publicarea acestei ştiri, numărul de bilete care se va pune în vânzare de la ora 14.30.

Galeriile celor două echipe, Steaua şi Dinamo, au primit în total aproximativ 5.000 de bilete pe care le-au distribuit prin intermediul ligilor suporterilor.

Finala Cupei României, dintre Steaua şi Dinamo, se va disputa miercuri, de la ora 21.15, pe Stadionul Tineretului, din Braşov, fiind transmisã în direct de ProTV.

MEDIAFAX

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
22 ani de la 24-05-1989

A doua finala CCE

Steaua joaca la Barcelona a doua finala a CCE, insa pierde fara drept de apel, 0-4 in fata unui AC Milan monstruos de puternic.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Marele Belo

Omul pe care caprioarele il urmareau, cazute intr-o admiratie geloasa, pentru a-i imita miscarile...Belo a debutat in „B” la 16 ani, la Moldova Noua. A fost plimbat pe la Pitesti si Olt, de Ianovschi si Halagian, n-a fost legitimat, insa, la niciuna dintre cele doua echipe si a fost transferat l

Perversa de la Brasov

Unii sunt mereu pe fazaCe-mi placeau mie povestile alea cu domnitorii care adunau boierii la ospete si dup-aia fie ii cracanau cu omoru', fie le dadeau foc... Smechera abordare! Intotdeauna ma intrebam cum de boierii aia ca