home
19-05-11

O hahalera: Jorge Nuno Pinto da Costa

Gunoiu' asta penal, care uitati-va ce haine de boschetar are, care nu sunt cumparate de la Londra, este presedintele clubului FC Porto din 1982, care este un gunoi penal si el si clubu'.

Acest drogat, acest bagabont, aceasta - nu in ultimul rand - zdreanta a fost laudat(a) de un alt bagabont drogat, Andre Villas-Boas, miercuri seara, dupa gunoiu' ala de finala de Liga Europa, care nu aduce niciun ban si care io vreau in Shampyon Lyg.

"Personal, sunt foarte mulţumit la acest club. Am în jurul meu cea mai bună organizare şi cel mai bun preşedinte", a spus cel mai tanar bagabont care a castigat cupa aia care nu aduce bani.

18 titluri in Portugalia, 11 Cupe ale Loserilor in Portugalia, 15 Supercupe nationale, 2 Ligi ale Campionilor (1987 si 2004), 2 Cupe Intercontinentale (1987 si 2004), o Supercupa a Europei (1987), doua Cupe UEFA (2003 si 2011) este palmaresul nenorocitului astuia la FC Porto din 1982 incoa'. O HAHALERA!!!

Daca tot am enumerat ce mizerii a facut in fotbal, hai sa radem si de rahaturi a facut cu alte sectii, care tin de acelasi club:

Handbal: 6 titluri nationale, o Cupa nationala, 5 Supercupe nationale, o Cupa a Ligii Nationale;
Baschet: 5 titluri, 7 Cupe, 5 Supercupe, 5 Cupe ale Ligii;
Hochei pe role: 19 titluri nationale, 11 Cupe, 14 Supercupe, 2 Champions League, 2 Cupe ale Cupelor, 2 Cupe CERS, 1 Supercupa a Europei;
Volei: 1 titlu, 2 Cupe;
Biliard: 9 titluri:
Box: 12 titluri nationale la diverse categorii;
Inot: 18 titluri nationale la diverse categorii:
Haltere: 2 titluri nationale.

In 2007, Jorge Nuno Pinto da Costa a fost acuzat oficial de coruptie, dar, in 2009, justitia portugheza l-a achitat de toate acuzatiile: aranjare de meciuri, mituire a arbitrilor cu prostituate etc.

Sa amintim si ca acest gunoi a fost fraierit ca un papagal de "antrenori" de fotbal precum: Artur Jorge, Tomislav Ivic, Bobby Robson, Fernando Santos, Jose Mourinho, Co Adriaanse, Jesualdo Ferreira ori Andre Villas-Boas.

oiHAN SeBEHEHEastian MACIBAC

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
47 ani de la 20-05-1964

Ziua de nastere a lui Belodedici.

Unul din cei mai buni fundasi ai Stelei, al carui palmares include: 5 titluri si 4 cupe ale Romaniei, CCE (1986), Supercupa Europei (1987), 2 semifinale CCE. In toamna lui '88 a fugit din Romania comunista. A marcat 21 de goluri in 225 de partide.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Bal sa fie!

Urrraaa!!!Daca e sa ma enerveze mai mult ceva, in afara celor care judeca lucrurile fara a le pune in context, sunt trestiile care se dau stejari. Am multe prietene care nu-si parasesc partenerul de viata pe

Biata Cupa. Biata Steaua. (1947-1955)

Cand Zeii umblau pe pamantEditia cu numarul 73 a Cupei Romaniei isi disputa finala intre echipa care detine recordul numarului de trofee, Steaua Bucuresti (20), si Dinamo (locul 3, cu 12 trofee). Considerata, pe buna drepta