home
14-03-11

Andrei Ionescu, persona non-grata

Considerat a fi unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului românesc din ultimii ani, Andrei Ionescu trăieşte acum o adevărată dramă la Steaua.

Pentru că a refuzat ambele oferte pe care le-a avut în această iarnă, de a merge sub formă de împrumut la Khazar Lankaran sau la Unirea Urziceni, fotbalistul de 23 de ani a fost pedepsit drastic de patronul Gigi Becali. „N-o să mai joci la Steaua în viaţa ta, nici măcar la echipa a doua!", i-a transmis latifundiarul înaintea începerii returului.

De atunci, Ionescu se antrenează mai mult de unul singur în complexul din Ghencea, pentru că i s-a refuzat accesul la antrenamentele primei echipe, iar la şedinţele Stelei II a fost primit doar ocazional. Mai mult, olteanul a fost pur şi simplu şters de pe pagina oficială de internet a clubului din Ghencea!

Numărul 19 al roş-albaştrilor nu mai apare nici în lotul primei echipe, dar nici în cel al Stelei II, unde figurează, în schimb, senegalezul Kounta Diop Faye, legitimat de curând.

I-a cerut ajutorul lui Cîrţu

Venirea lui „Sorinaccio" i-ar putea schimba însă soarta lui Andrei Ionescu. Fotbalistul i-a trimis deja un SMS tehnicianului prin care-i cerea ajutorul. „E un fotbalist foarte valoros, dar nu pot să-l ajut decât dacă mai renunţă la pretenţiile financiare", s-a confestat Sorin Cîrţu apropiaţilor săi.

De fapt, mărul discordiei în conflictul lui Ionescu cu Becali e reprezentat tocmai de venitul mijlocaşului, care câştigă în prezent 140.000 de euro pe an, sumă ce se măreşte în fiecare sezon cu încă 20.000 de euro, conform unei clauze contractuale.

Mai mult, Ionescu nu poate pleca la nicio echipă fără acceptul lui Adrian Mititelu, care trebuie să primească şi 50% din suma de transfer, dar nu mai puţin de un milion de euro!

"Să ai un jucător ca Andrei Ionescu şi să nu-l foloseşti, nu ştiu ce Dumnezeu...El seamănă cu Pirlo ca joc."Dumitru Dragomir, preşedinte LPF



Merita Andrei Ionescu sa ramana la Steaua? Va primi o sansa din partea lui Sorin Cartu?

Adevarul

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Piturca, portret in oglinda sparta

Victor PiturcaDupă anii în care am încercat să înţeleg cum Craiova l-a pierdut, lăsându-l să joace pe la Târgu Jiu şi pe la Scorniceşti (ultima era o promovare!), Piţurcă la Steaua mi s-a părut cea m

Costelinho

Tunar În afară de şuturile din lovitură liberă, Gâlcă n-avea mai nimic din harul brazilienilor. Şi atunci de ce fusese numit Costelinho? Din simplu motiv că Gâlcă nu se preta la nici un alint. A