home
07-03-11

Capra cu trei iezi patrupezi

Capra calcă piatra, piatra crapă-n trei, crăpa-i-ar capu’ caprei şi iezilor ei ! Ştiu, capra e de fapt oaie, a fost ninsoare, nu ploaie, da’ am văzut la fenzele o pesedistă în chiloţi, aşa că le-am schimbat genomu’ la toţi, facând şi din memei – iezi, că oricum rămân patrupezi. Şi când mai vezi că unu’ dintre iezi are două perechi de paie şi când se duce la baie, ca să se spele de cele rele, găseşte pe chiuvetă, lăsată discretă, o mie de parai, aşa, pentru trai, un standard de viaţă, covrigei pe aţă, un cârnat sugiuc, o iau să mă duc pe unde apuc, vreau s-o dau cotită, da’ treaba-i plătită, suflu şi în ciorbă, aiurea, nu-i vorbă, suflu în smântână, n-am destulă vână, încerc în iaurt, suspectez de furt pe al doilea ied, nici n-am timp să şed, iedu’ fără paie paşte ciumăfaie, mai linge şi blide şi se mai închide, numai solitar, într-un vestiar, luminat de lampă schimbă ca o vampă chiloţeii roz, pataţi de... rogoz, precum pesedista şi-ar schimba şi... lista, aia de transferuri, se roagă la ceruri, stă şi în genunchi, da’ îi ţine junghi unu’ din odoare şi tare îl doare, ştim, aşa-i al unii, perioada lunii, facem pe nebunii, nu mai cred nici hunii, că-i profesionist, saltimbancu’ trist.

Al treilea ied are un led, pus la celular, zici că-i girofar ! Când primeşte bip face-n fel şi chip, primeşte mesaj, cade în sevraj, iar la un apel se rade şi chel, are şi un tic, behăie peltic, agitat vârtos, iedu’ negricios dă instrucţiuni, care-s ăia buni, care-i fac pe plac coarnelor de drac, deghizat în capră, al naibii, nu crapă, tot stă cocoţat şi e rasfăţat de cirezi de vite, tropot de copite, huiduieli şi ură, celor ce-l înjură, scrâşnete, sudalme, scuipături în palme, chiote în ropot, turma dă în colocot, ştie negreşit, că doar la sfârşit, toţi vor da năvală, să-l vadă în fală pe spurcatu’ drac, hopa, pe maibac, jucând tontoroiu’, ăsta le e soiu’, naţii de neam prost, oameni fără rost.

Ar mai fi un ied renegat, care a fost mereu argat, umilă slugă, guguştiuc cu glugă, clapon de prăsilă, deja îmi e silă de ruşinea lui, a argatului, râmă în noroi, vierme de gunoi, ca hiena la leş, mereu a stat preş, a stat şi scrumieră şi portjartieră la jarteaua Meme, iedu’ doi din scheme, iedu’ de la lojă cu farduri şi ojă.

Şi ar mai fi ceva în peluză... o creatură confuză, nu ştim dacă e ied sau memel da’ ştim că n-are cerebel, d-aia e şi pus pe harţă, vorbim de gibonu’ Mustaţă, analfabet, agramat, e şmecher că e rău famat, e respectat şi temut da’ când dă duma zici că-i mut, l-am prins la tv aseară, ziceai că-i furtună solară, sonoru’ s-a dereglat, se auzea un rumegat, ceva ca un icnet bovin, un scâncet scos cu mult chin, i-au spus ăia « la revedere », eterul gemea de durere !

Şi-a mai rămas doar capra care n-a plătit apa, factura la stadion, nu mai păpa sturion, haleşte doar mămăligă să-l duci pe Bănel iar în Ligă, pe Bernabeu şi Camp Nou, plăteşte apa, nu fii bou, că dacă oftează robinetu’ se duce pe... gârlă bănetu’, uscată-i canalizarea de se împute toată zarea, deşi ar cam fi la-ndemână, mai fain ca mirosu’ de stână. Strânge bani de la neamuri, pune-le hamuri, scoate-i la arat sau du-i la furat, cheamă-ţi verişorii să-ţi dea verzişorii, dacă nu vor asta dă-le şi nevasta, fii mărinimos sau roagă-i frumos, dacă nu-ţi vor nici nevasta, tu nu cumva să zici « basta », fă-le palatu’ în dar, fă credit ipotecar, împrumtă-te cu camătă, Mustaţă freamătă, vrea firmă de badigarzi, să nu cumva să îl arzi ! Fă rost de bani, finanţează, sau eşti Boier Căcărează ?! Eşti falit, sărac lipit, cu stomacu’ financiar ulcerat, ai creieru’ macerat, amărăştean obidit, pârnăiaş cordit, credeam că eşti Războinicu’ Luminii, Naşu’ la toţi finii, rechin imobiliar, multimiliardar, primu’ din topu’ trei sute, mai bine LASĂ-NE, DU-TE !


LDS

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Steaua - FC Brasov, atmosfera - OmBun

Fotografii OmBun - 07-03-2011 - OmBun

Steaua - FC Brasov 0:3 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Pentru ca Steaua inseamna CSA

Pentru ca Steaua inseamna CSA

Supercupa Europei: Steaua - Dinamo Kiev 1-0 - VIDEO

Anii de sus ai gloriei lorDupa castigarea Cupei Campionilor Europeni, in urma finalei de la Sevilla, din 7 mai 1986, Steaua aborda sezonul 1986-1987 cu obiectivul clar de a-si confirma statutul castigat, atat prin continuarea