home
06-03-11

Lacatus nu demisioneaza. Becali: Poate se mai gandeste

Marius Lacatus ramane la Steaua. Antrenorul a anuntat la conferinta de presa ce a urmat meciului cu FC Brasov, scor final 0-3, ca intentioneaza sa isi prezinte demisia.

Tehnicianul echipei "ros-albastre" a incercat sa explice infrangerea usturatoare, dand vina pe... ghinion!

"Am prins poate cea mai neagră zi din viaţa mea, atât ca fotbalist, cât şi ca antrenor. Nu am contat pe teren, nici fizic, nici tehnic, nici ca agresivitate, dorinţă şi sigur că rezultatul a fost în consecinţă. Îmi cer scuze tuturor steliştilor pentru umilinţa prin care i-am făcut să treacă în seara asta şi sper ca acest lucru să nu se mai întâmple la Steaua.

Responsabilitatea e în totalitate a mea. Vina mea e că nu am reuşit să-i fac să evolueze aşa cum ne-am fi dorit şi cum ar fi trebuit să o facem. Normal că rezultatul nu putea fi altul. Domnul Becali are toate motivele să fie supărat. Reacţia publicului a fost una normală faţă de ceea ce au văzut pe teren. Ba chiar au fost momente în care au reuşit să încurajeze echipa.

Nu cred că vina principală o au Dică şi Burdujan. Când pierde, ne bucurăm cu toţii, când pierdem, suferim cu toţii", a declarat Marius Lăcătuş

Aflat in direct la un post TV, finantatorul a reactionat imediat:"Marius nu-si da demisia? Poate se mai gandeste pana maine!"

fcsteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Steaua - FC Brasov, atmosfera - OmBun

Fotografii OmBun - 07-03-2011 - OmBun

Steaua - FC Brasov 0:3 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Pentru ca Steaua inseamna CSA

Pentru ca Steaua inseamna CSA

Supercupa Europei: Steaua - Dinamo Kiev 1-0 - VIDEO

Anii de sus ai gloriei lorDupa castigarea Cupei Campionilor Europeni, in urma finalei de la Sevilla, din 7 mai 1986, Steaua aborda sezonul 1986-1987 cu obiectivul clar de a-si confirma statutul castigat, atat prin continuarea