home
05-03-11

Planul incredibil al lui Gigi: vrea sa dea Peluzei Nord 200.000 de euro anual!

Seful Stelei este dispus sa plateasca Peluzei Nord 200.000 de euro pe an pentru a asigura paza pe Ghencea!

Gigi vrea sa paseze problema pazei de pe Ghencea Peluzei Nord. Ucide 2 pasari dintr-o lovitura: face o economie de 600.000 de euro si scapa si de eventualele scandaluri cauzate de incidentele dintre fani.

"Pe mine ma costa 800 mii de euro pe an paza stadionului, mai bine le dau celor din Peluza Nord doua-trei sute de mii de euro si isi aduc ei oamenii lor.

Voi face contract cu Liga lor de suporteri si astfel voi face si economie. Le voi ridica si interdictia celor care m-au injurat.

Fanii sa semenze contract cu o firma de paza ca lucreaza patru ore pe luna. Sa ia o suta de oameni, sa le dea uniforme si tot ce le mai trebuie si sa vina la meci. Daca vor fi incidente, va plati Liga lor. Dar cum sa mai fie, daca se apara ei pe ei?" a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Steaua - FC Brasov, atmosfera - OmBun

Fotografii OmBun - 07-03-2011 - OmBun

Steaua - FC Brasov 0:3 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Pentru ca Steaua inseamna CSA

Pentru ca Steaua inseamna CSA

Supercupa Europei: Steaua - Dinamo Kiev 1-0 - VIDEO

Anii de sus ai gloriei lorDupa castigarea Cupei Campionilor Europeni, in urma finalei de la Sevilla, din 7 mai 1986, Steaua aborda sezonul 1986-1987 cu obiectivul clar de a-si confirma statutul castigat, atat prin continuarea