home
04-03-11

Gigi Becali e de acord cu suporterii:"Cei care striga pleaca Becali au dreptate!"

Contestat de o mare parte dintre suporterii Stelei, Gigi Becali recunoaste ca merita sa fie huiduit in Ghencea

"Suporterii care striga 'Pleaca Becali' au dreptate. Pai cum sa nu strige, daca echipa este pe locul 7? Este normal sa strige asta. Ce mai caut eu in Ghencea daca sunt pe locul 7?

Nu se poate aproba o manifestatie ca vrei sa plece cineva, unde sa plec eu? Steaua e casa mea, nu o sa plec de acolo. Poate o sa le intre in cap tuturor ca trebuie sa imi respecte dreptul la proprietate.

Cu cei de la Sud nu ma voi intelege niciodata, nu voi vinde niciodata Steaua. Voi pleca de la Steaua dar atunci cand si cei din peluza Sud isi vor vinde casele si apartamantele si vor sta in strada.

In aceasta etapa, ma intereseaza sa castige Rapidul, sau sa faca macar un egal. Eu am o dorinta. Luni vreau sa fiu pe locul 3 sau 4."

Cea mai mare dorinta a mea este ca pana de Paste sa fim pe primul loc. Fac orice pentru asta. Aduc doua valize, nu una, numai sa fim pe primul loc", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Steaua - FC Brasov, atmosfera - OmBun

Fotografii OmBun - 07-03-2011 - OmBun

Steaua - FC Brasov 0:3 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Pentru ca Steaua inseamna CSA

Pentru ca Steaua inseamna CSA

Supercupa Europei: Steaua - Dinamo Kiev 1-0 - VIDEO

Anii de sus ai gloriei lorDupa castigarea Cupei Campionilor Europeni, in urma finalei de la Sevilla, din 7 mai 1986, Steaua aborda sezonul 1986-1987 cu obiectivul clar de a-si confirma statutul castigat, atat prin continuarea