home
28-01-11

Cristian Cirlan : "Ii invitam pe toti suporterii alaturi de echipa, sa ducem aceasta batalie impreuna, pana la capat!"

Presedintele echipei de hochei Steaua Rangers, Cristian Cirlan, a confirmat aseara primele transferuri ale echipei militare in vederea abordarii finalului de sezon. Fundasii slovaci Tibor Schneider si Anton Poznik sunt primii care se alatura lotului stelist, ei sosind in aceasta dimineata in cantonamentul de la Predeal. A fost confirmat, de asemenea, si un al treilea fundas – americanul Peter Boldt, transferat din liga germana de hochei.

Cristian Cirlan a explicat, de asemenea, lipsa de vesti din tabara stelista din ultimele doua luni:
“Am traversat, intr-un context general pe care il stie toata lumea, o perioada dificila. Am reusit sa ne mentinem insa si chiar sa facem pasi importanti inainte, ne-am protejat investitia in jucatorii romani tineri si le-am oferit oportunitatea de a creste jucand meciuri grele in Liga Mol, chiar daca rezultatele n-au fost la inaltimea numelui Stelei. Trebuia insa sa ne asumam acest risc. Pe gheata se joaca cu jucatori, nu cu numele. Iar jucatorii trebuie crescuti, cu rabdare. Si cu meciuri multe. Mai departe n-am facut decat sa ne vedem de treaba. Nu ne-a interesat ce se spune despre noi, n-am raspuns la provocari, n-am reactionat la ironiile de rigoare. Am decis ca daca avem ceva de spus vom spune pe gheata, la momentul potrivit.

Sigur, am remarcat usurinta cu care unii s-au vazut zmei peste noapte sau cu care altii ne-au desfiintat si ne-au cantat iarasi prohodul, pentru a nu stiu cata oara in ultimii ani, neintelegand ca Steaua este mai mult decat o echipa – este o stare de spirit, o legenda. Iar legendele nu mor niciodata.

Acum ne concentram pe finalul de campionat, vrem sa intarim echipa in punctele vulnerabile si sa parcurgem frumos drumul care ne-a mai ramas din actualul sezon. Cupa Romaniei este doar o borna de pe acest drum, nu si destinatia finala. Multumesc, in numele echipei, tuturor celor care nu au incetat sa creada in noi si, mai ales, noilor nostri parteneri fara de care nu am fi astazi, aici. Ii invitam pe toti suporterii alaturi de echipa, sa ducem aceasta batalie impreuna. Pana la capat ”.

Steaua Rangers va intalni sambata, incepand cu orele 16:30, la Brasov, in semifinalele Cupei Romaniei la hochei, formatia ASC Corona Fenestela Brasov. Asteptam la patinoar toti suporterii stelisti, din Bucuresti sau Brasov sau din orice colt al Romaniei, care vor sa sustina echipa ros-albastra catre un nou trofeu!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Pentru veteranii Armatei Romane: suntem alaturi de voi!

Clubul Sportiv al ARMATEICand spui "Armata Romana" spui "Steaua" si invers. De la infiintare si pana-n zilele noastre, cele doua institutii s-au confundat. Intr-un fel, ambele au (re)prezentat demnitatea, mandria si gloria ac

Inceput de drum

Cupa RomanieiData de 19 decembrie este o data de referinta in istoria glorioasa a Stelei. Putini cunosc acest fapt si chiar mai putini cunosc de ce aceasta data este una istorica. Pe 19 decembrie 1949, Steaua, pe