home
04-01-11

Soc si groaza - Conducatorii Stelei nu se pricep la fotbal

Plecat de la Steaua la Once Caldas pentru 500.000 de dolari, Dayro Moreno a erupt! Evoluţiile sale remarcabile au dus la câştigarea titlului de către echipa sa. Cele 16 goluri marcate în acest sezon au fost decisive pentru realizarea acestei performanţe. Dayro a fost cel mai bun marcator din Columbia în acest sezon, fiind recompensat cu "Gheata de Aur".

În sondajul făcut de publicaţia El Pais, Dayro Moreno a fost desemnat jucătorul anului 2010 în Columbia. Conform presei din Argentina, evoluţiile impresionante ale columbianului i-au convins pe campionii din Apertura, Estudiantes la Plata, să se intereseze de un eventual transfer.

5 selecţii în naţionala Columbiei are Dayro, pentru care a marcat un gol.

Prosport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
42 ani de la 06-01-1969

Ziua de nastere a lui Ilie Dumitrescu

Produs al Stelei, a cucerit 3 titluri si o cupa. A ajuns si in finala CCE '89, dar nu a jucat din cauza cumului de cartonase galbene. A marcat, pentru Steaua, peste 65 de goluri in aproape 200 de partide.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Interviu Bogdan Stancu: Ma enerveaza ca nu e liniste la Steaua

- Bogdan, eşti gata să mergi la Galatasaray? - Eu nu ştiu nimic de nici un transfer. Sînt în vacanţă şi aştept să revin la antrenamente în ianuarie. Urmează un retur extrem de important p

Gabi Balint - parte din Steaua

Anii de sus ai gloriei lor...Dupa despartirile de Marcel Raducanu si Lita Dumitru, inceputul anilor `80 era marcat de necesitatea remanierii unui lot care avusese sansele lui (multe), dar care, acum, se considera, pe buna dreptat