home
04-01-11

Jucatorii

Oare mai exista cineva care inca il considera pe Becali George un om bun, respectabil, capabil sau demn in orice mod de a patrona FENOMENUL NATIONAL numit STEAUA BUCURESTI?

Si daca da, merita acel cineva respect uman, mai ales daca se denumeste in mod fals si Stelist? E corect sa il scuipam? Sa il lovim? Avand in vedere ca ne ataca sentimental si ne jigneste profund? Exemple de "babuinism" se confirma zilnic la televizor, gradul grav de prostie i-ar recomanda pe Becali si pe verii sai unui spital de boli nervoase, iar rezultate negative ale analizelor ar rezulta in trimiterea lor intr-un centru de reeducare.

Din pacate nu traim intr-o tara normala. Aceste aspecte sunt neaplicabile. Dar astfel de persoane ar merita macar ignorate, sau promovate intr-un mod corect(gen Cronica Carcotasilor). Nu este cazul "stirilor" sportive din Romania. CIRCARILOR! Ma bucur insa de o doza de normalitate primita dintr-un loc complet neasteptat.De la jucatori. Este minunat modul in care Stanislav Angelov si Pantelis Kapetanos refuza sa plece de la Steaua, cum il tempereaza pe cioban, ii aduc aminte ca, odata semnat contractul, depinde de ei sa il rupa, iar Becali nu are dreptul sa lucreze peste capul lor. Kapetanos chiar i-a dat o replica plina de bun simt ciobanului. I-a acordat o noua alternativa. Daca nu poate sa-i plateasca contractul,nu are decat sa plece!Perfect adevarat. Nu e nici o tragedie daca un asemenea personaj iese din fotbal. Haideti sa nu ii mai acordam atat de multa importanta nemeritata. Asa e corect. El si Angelov vor ramane la Steaua, iar , daca Oierul ii va scoate din echipa din exact acest motiv, ar face bine sa il dea in judecata. Stim deja ca toate ideile abuzive ale lui se pot plati in instanta. Datorita "interzisilor".

De remarcat ca nici macar Lacatus, antrenorul echipei nu a avut nimic de spus. Taranul cel mai mediatizat din Romania taie si spanzura, intr-un mod demn de oricine cu iq negativ ( Al domnului Becali este enorm[in modul]), asteptand cretinul si performanta. Dand afara cei mai buni jucatori, se asteapta la performanta. Jucatorii slabi, sunt in acelasi timp si cei mai prosti, si cei mai ascultatori, si cei mai lipsiti de caracter.*** "Calitati" apreciate de gibon. De aia impute Bulanel Ghencea cu transpiartie tiganeasca meci de meci. De aia Baciu e inca la echipa. Insa jucatorii buni, gen Elton, Thiago Gomes, Goian, acum Kape si Angelov au fost si cei mai inteligenti, cei care se plangeau de conducerea "profesionista" a dictatorului. Si Stancu s-a plans. Exista un zvon cum ca avea cont chiar si pe siteul asta si injura conducerea de mama focului. Tatarusanu l-a bagat undeva.Amuzant.Tot astia buni!

Una peste alta, la multi ani si multa sanatate.

***

Inteligenta motrica este totusi inteligenta.

David

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Interviu Bogdan Stancu: Ma enerveaza ca nu e liniste la Steaua

- Bogdan, eşti gata să mergi la Galatasaray? - Eu nu ştiu nimic de nici un transfer. Sînt în vacanţă şi aştept să revin la antrenamente în ianuarie. Urmează un retur extrem de important p

Gabi Balint - parte din Steaua

Anii de sus ai gloriei lor...Dupa despartirile de Marcel Raducanu si Lita Dumitru, inceputul anilor `80 era marcat de necesitatea remanierii unui lot care avusese sansele lui (multe), dar care, acum, se considera, pe buna dreptat