home
03-01-11

Ionut Lutu, la Steaua. Inca nu se stie ca ce...

Fostul mijlocas Ionuţ Luţu face parte, de astăzi, din stafful administrativ al Stelei, însă nu se ştie încă ce post va ocupa. Anunţul a fost făcut de Idolul Presei, în direct - cum se putea altfel? - la GSpTV. Unde, in alta parte?

Primele declaratii ale lui Lutu in calitate de... Hooo, ca inca nu se stie!

Dacă domnul Becali a spus că am venit la Steaua, îi mulţumesc pentru asta. Ne cunoaştem de mai mult timp şi eram pe lîngă dînsul de mai mult timp. Mi-a promis de mai mult timp că voi ocupa o funcţie la Steaua, însa nu discutasem prea multe. Îi mulţumesc încă o dată, pentru că m-a ajutat de atîtea ori şi sper să nu dezamăgesc acum, că mi s-a întins o mînă.


Acum am doi copii de crescut, îmi ajunge şi mie cu distracţiile. E grea trecerea de la cariera de fotbalist la un post în conducerea administrativă.

Deocamdată sunt acolo şi să vedem unde va fi nevoie de mine. Sper să fiu de folos şi voi lucra acolo unde e nevoie de mine.

Să lăsăm caterinca şi distracţia, că am treabă serioasă la Steaua. De mîine mă îmbrac la costum, nu mai facem caterincă!


Se anunta un 2011 extrem de... vesel. Ca trist/dramatic/socant nu mai e demult!

Sa amintim, totusi, ca Ionut Lutu a jucat la Steaua in perioada 1998-2000, imbracand Tricoul Ros-Albastru in 36 de jocuri, rastimp in care a marcat 3 goluri.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
42 ani de la 06-01-1969

Ziua de nastere a lui Ilie Dumitrescu

Produs al Stelei, a cucerit 3 titluri si o cupa. A ajuns si in finala CCE '89, dar nu a jucat din cauza cumului de cartonase galbene. A marcat, pentru Steaua, peste 65 de goluri in aproape 200 de partide.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gabi Balint - parte din Steaua

Anii de sus ai gloriei lor...Dupa despartirile de Marcel Raducanu si Lita Dumitru, inceputul anilor `80 era marcat de necesitatea remanierii unui lot care avusese sansele lui (multe), dar care, acum, se considera, pe buna dreptat

ROŞU’

Nicolae UngureanuNicolae Ungureanu, un fotbalist de mare valoare, provenit din şcoala craioveană, a evoluat sub culorile alb-albastre 10 sezoane. Cum părul său bătea în roşcat, tribuna l-a alintat „Roşu’�