home
03-01-11

Kapetanos o spune asa cum e!

Anul începe cu scandal pentru Steaua. După ce în finalul lui 2010, Becali l-a anunţat pe atacantul Pantelis Kapetanos că este liber să plece, grecul i-a răspuns dur finanţatorului stelist. Într-un interviu acordat presei greceşti, Kapetanos i-a transmis lui Becali că dacă are probleme economice, ar trebui să renunţe şi că nu este normal ca să impună un plafon salarial la un club ca Steaua.
Pantelis Kapetanos a precizat că un plafon de 10.000 de dolari pe lună este ruşinos pentru un club ca Steaua, acesta fiind nivelul unor echipe de mâna a doua sau a treia din Grecia.

"Preşedintele nu vrea un salariu mai mare de 10.000 de dolari pe lună. Această cifră este una ridicolă pentru Steaua, o echipă care vrea să facă performanţă. E ruşinos pentru un club ca Steaua ca preşedintele să spună că nu-şi permite să dea mai mult de 10.000 pe lună.

Aceste contracte sunt oferite de echipele mici din Grecia, poate de liga a doua sau a treia. Dacă există o problemă economică, te ridici şi pleci."
, a spus Pantelis Kapetanos.

În ceea ce priveşte transferul său de la Steaua, Pantelis Kapetanos a declarat că nu va pleca din Ghencea pânâ nu va primi toţi banii restanţi. Atacantul a precizat că nu va accepta reducerea salarială propusă de Becali şi doreşte să-şi primească banii pe cele trei luni cu care clubul este în urmă la plată:

" N-am vorbit cu nimeni, dar există un interes din Germania şi Franţa. Deocamdată, Steaua îmi datorează bani, ei vor să le fac un cadou, dar nu se va întâmpla acest lucru. Îmi datorează banii pe trei luni. Nu m-am plâns până acum pentru că şi-au ţinut obligaţiile faţă de mine ", a menţionat Pantelis Kapetanos.

În ceea ce priveşte criza Stelei, grecul consideră că aceasta a fost cauzată de schimbările dese de antrenori şi jucători.

"Au schimbat trei antrenori în două luni, au venit jucători tineri, au mai rămas 7-8 şi de-anul trecut şi ne înţelegeam bine", a spus Pantelis Kapetanos pentru Nova Spor FM

Articol preluat din Prosport

Cât despre incidentul din meciul cu Napoli, din Ghencea, Pantelis şi-a expus cât se poate de clar punctul de vedere:


Kapetanos Nu am de ce sa-mi cer scuze
Încărcat de Nila179. - Check out more sports and extreme sports videos.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
42 ani de la 06-01-1969

Ziua de nastere a lui Ilie Dumitrescu

Produs al Stelei, a cucerit 3 titluri si o cupa. A ajuns si in finala CCE '89, dar nu a jucat din cauza cumului de cartonase galbene. A marcat, pentru Steaua, peste 65 de goluri in aproape 200 de partide.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gabi Balint - parte din Steaua

Anii de sus ai gloriei lor...Dupa despartirile de Marcel Raducanu si Lita Dumitru, inceputul anilor `80 era marcat de necesitatea remanierii unui lot care avusese sansele lui (multe), dar care, acum, se considera, pe buna dreptat

ROŞU’

Nicolae UngureanuNicolae Ungureanu, un fotbalist de mare valoare, provenit din şcoala craioveană, a evoluat sub culorile alb-albastre 10 sezoane. Cum părul său bătea în roşcat, tribuna l-a alintat „Roşu’�