home
20-11-10

Mihai Stoica, noul manager general al Stelei

Mihai Stoica revine in staff-ul tehnic al Stelei, el fiind, incepand de vineri, noul manager general al "ros-albastrilor".

Informatia, anuntata de creditor, a fost confirmata de Stoica, cel care a si plecat cu echipa la targu Mures.

"Poate vă surprinde revenirea mea la Steaua, dar vă rog să mă înţelegeţi că o să vorbim mai pe îndelete luni, în cadrul unei conferinţe. Era normal să însoţesc echipa, odată ce am hotărât să accept noua funcţie. În mod sigur nu e vorba de doar 2-3 zile, cât am stat la Vaslui", a declarat MM Stoica la plecarea spre Târgu Mureş.

UPDATE:

"Îmi asum toate declaratiile pe care le-am facut, dar asa cum Gigi mă provoca, ştiind că mă irită anumite declaraţii, asta făceam şi eu, mă răzbunam cum puteam. Dar asta este de domeniul trecutului, nu mă interesează decît să reuşim împreună, de la patron pînă la jucători.

Aş minţi dacă aş spune că nu m-am gîndit la Steaua şi cînd eram plecat. Era o situaţie greu de acceptat pentru mine ca echipa să obţină rezultate mai bune fără mine decît cu mine acolo. Ăsta este adevărul.

Am aşteptat ca Gigi să mă sune, iar scandaluri nu vor mai fi. Nu am venit să îl schimb nici pe Vali Argăseală, nici pe Marius Lăcătuş, să fie clar! Eu am venit să ocup un post vacant după plecarea mea. Vreau să îmi pun experienţa mea de 19 ani în slujba echipei", a spus MM Stoica la Fanatik Show, pe Digisport.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Mironica si rusinea nationala numita PRO TV

Incredibil, dar adevarat. Desi este angajat al unui trust media care promoveaza de cand se stie numai violenta (a se vedea stirile de la ora 17:00 difuzate de PRO TV) Mihai Mironica a facut un circ

[rugby] Steaua este campioana Romaniei la Rugby in 7

Dupa 4 turnee incepute acum un an, Steaua s-a incoronat astazi campioana Romaniei la rugby in 7. Baietii antrenati de Marin Mot, Costica Florea si Daniel Boldor aveau nevoie de un loc 3 la ultimul tur