home
14-11-10

Steaua - Gaz Metan Medias 0-1 (0-1) - VIDEO

De obicei, dupa ce elimini un rival din cupa, castigi un moral destul de bun, care te impinge de la spate si care iti mai aduce cateva rezultate bune in meciurile care urmeaza. De obicei. Din pacate, Steaua traieste in zona unde lucrurile normale nu se intampla prea des.

Etapa cu numarul 15 i-a adus in Ghencea pe "Lupii" din Medias si, surpriza, pentru 90 de minute, in Ghencea a jucat din nou Steaua cu care eram toti obisnuiti...(continuarea la finalul articolului)

Tatarusanu - Martinovic, Gardos, Geraldo, Brandan - Nicolita(Kapetanos, 46), Bicfalvi(Bilasco,64), Ricardo, Tanase - Surdu(Matei, 77), Stancu

Meciul a inceput cum nu se putea mai rau pentru echipa antrenata, teoretic, de Lacatus. In minutul 4, dupa o faza fixa si o balbaiala a apararii steliste, Eric a deschis scorul, trimitand in poarta din doar cativa metri. Socata, Steaua s-a aruncat asupra adversarului si, in minutul 11, Stancu a trimis pe langa poarta lui Plesca. Si, cu acest sut, au luat sfarsit toate incercarile ofensive al Stelei din prima repriza.

In schimb, Mediasul a jucat cu cap. Au respectat un plan dinainte stabilit, au jucat simplu, dintr-o atingere, in viteza si au facut spectacol. Elevii lui Pustai au dominat prima repriza, chiar daca s-au folosit doar de arma contraatacului. O decizie foarte buna, avand in vedere ca ofensiva sterila a Stelei nu avea de ce sa ii sperie si, cu cat ros-albastrii se aruncau mai mult si mai haotic in atac, cu atat apareau mai multe spatii pentru cotraatacurile rapide ale mediesenilor.

Cu Eric pe post de playmaker si cu Parvulescu la finalizare, alb-negrii au calcat in picioare o echipa a Stelei in care mijlocasii centrali nu au existat, Banel a jucat pentru adversar iar cei doi atacanti priveau tribunele goale.

La pauza, creditorul a coborat la vestiare si agentul dublu Nicolita a fost schimbat cu Kapetanos. Atacul Stelei a devenit mai inchegat, au inceput sa apara ocaziile dar si primul sut pe poarta, in minutul 60, o lovitura de cap trimisa extrem de slab de Surdu.

Din pacate pentru Steaua, pe banca Mediasului se afla un antrenor foarte bun. Observand ca echipa lui a pierdut avantajul de pe banda dreapta stelista, Pustai l-a scos la pauza pe Akaki si l-a bagat pe Buzean, trecandu-l pe masivul Markovic in centrul apararii, pentru a raspunde introducerii lui Kapetanos.

In minutul 63, Steaua a avut o noua ocazie buna de a inscrie dar a irosit-o, fotbalistii ros-albastri nestiind ce sa faca cu mingea. Nu acelasi lucru se poate spune despre Eric si Parvulescu. Un contraatac taios, o pasa pe culoar a brazilianului si Parvulescu a tras in bratele lui Tatarusanu.

A fost momentul in care Steaua a renuntat la constructie si a hotarat sa se arunce pur si simplu asupra adversarului. Bicfalvi a fost inlocuit de Bilasco si Steaua a ramas cu un singur mijlocas central pe teren. Mingi lungi pentru varfurile de careu, centrari, atacuri haotice, constructie lasata in seama fundasilor laterali, asa a reusit Steaua sa mai castige cateva ocazii mici de gol. In acelasi timp, Mediasul a jucat cu cap si a continuat sa domine, avand ocaziile mai mari.

Steaua - Gaz Metan Medias, 0-1. Se pare ca stelistii si-au consumat toata dorinta de a castiga in meciul cu Rapidul. Pentru campionat nu le-a mai ramas nimic.

... Ghencea a fost insa fericita. Dupa mult, mult timp, pe iarba stadionului a jucat din nou o Stea(ua). Astazi, 14 noiembrie, in Ghencea, Gaz Metan Medias a fost Steaua.


Adrian


Steaua - Gaz Metan Medias 0-1
Încărcat de Nila179. - Check out more sports and extreme sports videos.


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Anunt important

Siteurile fcsteaua.ro, steaua.ro si stelist.ro vor fi inaccesibile in data de 17.11.2010, intre orele 00:30-8:00 datorita unei lucrari de mentenanta.

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Mironica si rusinea nationala numita PRO TV

Incredibil, dar adevarat. Desi este angajat al unui trust media care promoveaza de cand se stie numai violenta (a se vedea stirile de la ora 17:00 difuzate de PRO TV) Mihai Mironica a facut un circ

[rugby] Steaua este campioana Romaniei la Rugby in 7

Dupa 4 turnee incepute acum un an, Steaua s-a incoronat astazi campioana Romaniei la rugby in 7. Baietii antrenati de Marin Mot, Costica Florea si Daniel Boldor aveau nevoie de un loc 3 la ultimul tur