home
29-10-10

Conducerea isi bate joc de Academia de Fotbal

"Planeta se scufundă" şi în Ghencea! Dacă primele pentru jucători întârzie să apară, sau salariile fotbaliştilor vin cu o întârziere de două luni, situaţia la Academia de Fotbal este critică. Cu lefurile înjumătăţite, dar şi neprimite de patru luni, angajaţii au început să scoată la vânzare echipamentele de fotbal cu însemnele Stelei!

Absenţa din grupele Champions League de câţiva ani se resimte crunt în tabăra roş-albastră! Şi, cum banii lipsesc cu desăvârşire, Gigi Becali este decis ca până în iarnă să reducă la jumătate grupele de copii şi juniori, dar până în iarnă a uitat ceva esenţial: să îşi plătească angajaţii! "N-am mai luat un ban de patru luni, ne tot mint că îi vom primi, dar nu interesează pe nimeni de noi", au dezvăluit surse din cadrul Academiei.

Poftiţi la echipamente! E superofertă!

Cu salarii de 500 de lei, angajaţii Academiei de Fotbal abia dacă îşi pot plăti utilităţile de la lună la lună. Iar cum această remuneraţie întârzie să apară de mai bine de patru luni, mulţi dintre ei au recurs la alte metode pentru a-şi acoperi cheltuielile. Cum? Treninguri, ghete de fotbal, jambiere, tricouri sau geci, toate cu însemnele roş-albastre, sunt de vânzare la preţuri foarte mici: "Mulţi dintre ei iau din magazie treninguri, ghete, tricouri şi le vând prin cartier pe la fel şi fel de simpatizanţi ai echipei. Nu ai cum altfel să supravieţuieşti când nu mai iei niciun ban de la club de mai bine de patru luni", au dezvăluit surse din cadrul clubului.

N-au avut bani de barem!

Un episod edificator pentru lipsurile cu care se confruntă cei de la Academie s-a petrecut la ultima etapă a campionatului trecut din Liga a II-a. Astfel, cu puţin înainte de startul partidei, s-a descoperit că nu sunt bani pentru a plăti baremul de arbitraj! "Ştiţi care a fost norocul nostru? Observator era Culae Lupescu şi se cunoştea cu lumea de la noi. Şi a dat drumul la meci după ce s-a promis că ulterior vor fi viraţi banii de barem", a povestit o sursă din cadrul Academiei.

ProSport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Marcel Raducanu. Copilul sufletului de stelist

Ce vraji a mai facut Samantha?Marcel Raducanu este una dintre cele mai fascinante figuri ale Clubului Steaua, reprezentand, in mod clar – pentru toti cei care l-au admirat creand – bucuria pura si absoluta a jocului de fotbal

FERICITUL FERI

Francisc ZavodaFeri, adică Francisc Zavoda I, fratele mai mare al lui Zavoda II, a fost unul dintre pilonii permanenţi ai echipei de fotbal C.C.A., în cele două distribuţii legendare ale deceniului 6 al secolul

26.500 de absenti si copiii lui Stalin

26.500 de oameni. Un stadion. O singura echipa. Steaua. Suntem foarte aproape de capacitatea maxima a arenei din Ghencea. Aceasta este nota de plata a epocii domnului becali in calitate de sef al Stel