home
28-10-10

Daca mai avea cineva indoieli...

Nu obisnuiesc sa dau multa crezare presei din Romania, dar m-a lovit in ochi un articol legat de Steaua: "Gigi desfiinteaza Academia Stelei!"

Nu m-a interesat articolul in sine, pentru ca imaginea vorbea de 1000 de ori mai bine despre situatia de la grupele de copii. Vad copii care au pe ei tricouri spalacite si lungite, jambiere de 3 culori, antrenor cu tricoul de marca echipamentului Stelei si sort de alta marca.

Toate astea la un loc imi arata intr-o imagine expresiva situatia Academiei, a lipsei banilor, a umbrei de profesionalism, a pantei descendenta pe care a luat-o Steaua.

Imi vine sa plang cand vad ca Steaua, un brand din care un profesionist ar scoate milioane de euro profit pe an, e terfelit in halul asta de "we know who"; un club cu o istorie si un palmares inegalabil in Romania este ruinat de o trupa de incapabili in frunte cu "El Incapable".

Imi vin in minte imaginile cu industria romaneasca, practic nivelata dupa `89, si ma gandesc cu oroare la clipele pe care le traim, cand Steaua nu e nici ea departe de acest deznodamant crunt.

Clubul asta a murit de mult, si doar suporterii il mai tin in viata, prin proteste, prin prezenta, cu sufletul total dedicat. Imi pun 1000 de intrebari pe tema iesirii Stelei din cosmarul asta: De ce nu exista o mana de oameni care sa scape clubul de Cancer? De ce exista oameni orbi intre cei care pot face acest lucru? De ce suportam coruptia, prostia, nebunia, inselatoria, fatarnicia, etc? De ce? de ce? de ce? Pentru ca traim in Romania!

AndyQ

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Marcel Raducanu. Copilul sufletului de stelist

Ce vraji a mai facut Samantha?Marcel Raducanu este una dintre cele mai fascinante figuri ale Clubului Steaua, reprezentand, in mod clar – pentru toti cei care l-au admirat creand – bucuria pura si absoluta a jocului de fotbal

[rugby] RC Barlad – CSA Steaua Bucuresti 17-68

Stelistii au trecut astazi de Rc Barlad cu scorul de 17-68, meci contand pentru optimile Cupei Romaniei. Vom reveni cu detalii despre meci