home
21-10-10

Piturca: "Patronul a revenit la vechile obiceiuri! Steaua nu mai are nicio sansa la nimic!"

Managerul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a declarat că Steaua nu are nicio şansă să câştige nimic atâta vreme cât Becali a revenit la vechile obiceiuri. Tehnicianul a precizat că Steaua este condusă de o manieră în care nu-i permite să facă performanţă.

Steaua a revenit la vechile obiceiuri, patronul a revenit la vechile obiceiuri, jucătorilor le va fi greu să joace în aceste condiţii.Steaua nu mai are nicio şansă nici la campionat, nici în Cupa UEFA. Dacă Steaua chiar dacă câştigă campionatul, nu va realiza nimic, nu va face nimic. Când e condusă de maniera asta, nu poate face nimic. Toţi suporterii şi-au dat seama de asta.

Sper ca persoanele la care mă refer să-şi revină
, a spus Piţurcă la Pro TV.

Reacţia unicului oier parlamentar european nu a întârziat:

Dacă Piţurcă a spus aşa ceva înseamnă că nu mai este sănătos la cap. Ce-l interesează pe el să vorbească ba de Mirel Rădoi, ba de Steaua. Ştiţi de ce zice asta? Pentru că dracul nu-l lasă, că el e bun antrenor, are rezultate.

Care e problema lui? Eu mă bag la Craiova lui? Fac eu analize despre Craiova, dar nu am spus cu răutate. Nu ştiu ce nu-i convine lui, probabil nu-i place pacea. Mie mi-e jenă aşa, că mi-e prieten pînă la urmă, dar nu-l pot lăsa aşa să atace la nesfîrşit. Nu-l înţeleg, cred că a luat-o razna, nu-l ştiam aşa pe Piţurcă
, a spus Becali la GSpTV.

Pe de altă parte, creditorul Stelei a pus la îndoială faptul că Gică Hagi iubeşte Steaua.

Ce să zic despre numirea lui Hagi la Galatasaray? Toată lumea zice că ţine cu Steaua. Dar vă spun eu: bani, bani, bani şi iar bani, aşa a spus Napoleon cînd a pierdut războiul. Dacă Steaua îţi dă 400.000 de euro pe an şi Galata îţi dă 1,5 sau 2 milioane de euro pe an, ce alegi? Oricum, Gică nu va egala niciodată performanţele lui Lucescu la Galatasaray, a încheiat, apoteotic, creditorul Stelei.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Marcel Raducanu. Copilul sufletului de stelist

Ce vraji a mai facut Samantha?Marcel Raducanu este una dintre cele mai fascinante figuri ale Clubului Steaua, reprezentand, in mod clar – pentru toti cei care l-au admirat creand – bucuria pura si absoluta a jocului de fotbal

[rugby] RC Barlad – CSA Steaua Bucuresti 17-68

Stelistii au trecut astazi de Rc Barlad cu scorul de 17-68, meci contand pentru optimile Cupei Romaniei. Vom reveni cu detalii despre meci