home
02-10-10

AISS ii raspunde lui Marius Lacatus la scrisoarea deschisa adresata suporterilor

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a luat act cu bucurie de faptul că Marius Lăcătuş şi-a manifestat din nou ataşamentul faţă de clubul unde va fi întotdeauna binevenit, renunţând la planurile sale de familie pentru a încerca, încă o dată, să schimbe cursul nefericit al Stelei din ultimii patru ani. Bucuria noastră este cu atât mai mare, cu cât inegalabilul "număr 7" a afirmat că suporterii Stelei, umiliţi constant de conducere chiar în anii în care clubul din Ghencea a intrat într-un con de umbră al performanţelor, sunt o parte esenţială din fenomenul Steaua.


Tocmai pentru că îl iubim atât de mult ne simţim datori să-i amintim lui Marius Lăcătuş că Steaua de astăzi nu mai este Steaua pe care el a cunoscut-o şi pe care o iubim toţi. Apreciem sacrificiul de a veni de departe pentru Steaua dar uneori a fi stelist înseamnă mai mult decât a-ţi dori un titlu de campion. Pentru că îl stimăm atât de mult, sperăm să fie garantul profesionalismului şi dorinţei de performanţă la clubul nostru, readucând atmosferă, onoarea şi fair-play-ul atât de caracteristice Stelei LUI de odinioară, elemente pe care astăzi, din păcate, nu le mai regăsim.


Dorim să-i transmitem pe această cale lui Marius Lăcătuş că şi în numele lui suporterii stelişti au protestat în ultimii ani, în lupta lor pentru a reinstaura normalitatea la Steaua. Am făcut-o pentru ca TU, împreună cu Hagi sau Jenei, Boloni sau Piţurcă, Balint sau Tudorel, să ne readuceţi bucuria de a fi în tribune, sentimentul că suntem parte integrantă a ceva mult mai important decât un simplu meci de fotbal, în care învingătoarea luptă pentru o sumă de bani.


Singurul lucru pe care l-am cerut în toţi aceşti ani a fost respectul. Respectul cuvenit pentru fanii care cer promovarea unor valori, respectul pentru spectatorii care vin pe stadion şi plătesc bilet pentru a urmări echipa favorită, respectul pentru fanii care îşi sacrifică săptămână de săptămână viaţa pentru Steaua, respectul pentru cei care trăiesc zi de zi cu Steaua în suflet, necondiţionat. Pentru că respectăm tot ce ai făcut tu pentru acest club, avem pretenţia de la ţine să faci în aşa fel încât Steaua să ni-l ofere la rândul ei, indiferent de rezultate.


Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti îi urează lui Marius Lăcătuş să devină, în cel mai scurt timp posibil, nu numai antrenorul care va reînnoda şirul trofeelor cucerite de cel mai glorios club al României, dar şi personalitatea care va ajuta Steaua să redevină unul dintre simbolurile de civilizaţie ale fotbalului românesc.

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti
02 octombrie 2010

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

[Alte sporturiBaschet] Steaua – BC Kiev 77-59 (21-14; 42-27; 60-37; 77-59)

Steaua a debutat astazi in noul sezon de cupe europene, jucand in preliminariile FIBA EuroChallenge Cup impotriva ucrainenilor de la BC Kiev. Militarii au castigat cu 77-59 si nici nu se putea altcumv

Gheorghe GRUIA a fost si este mai mult decat se poate spune

ZeuAjungem uneori la momente in care ne dam seama de absurditatea lejeritatii cu care am folosit cuvinte precum glorie, sportiv urias, simbol, maxim istoric, performanta, stralucire, reper, in atribuir