home
23-09-10

Anormal? Mie imi miroase a normal!

Unicul derby, "El clasico" in varianta romaneasca este pe cale sa inceapa. Ros-albastrii sunt in forma maxima, dupa un debut exceptional in Liga 1. Dupa noile transferuri, echipa arata mult mai bine atat din punct de vedere al soliditatii lotului, cat si al jocului prestat. In tribune, abia daca poti sa mai arunci un ac. Pilonii ce sustin tribunele fac fata cu greu la miile de suporteri infocati. Strigate de incurajare se aud de peste tot, iar atmosfera este superba.

Echipele intra pe gazonul impecabil de pe stadionul Ghencea. Capitanii isi dau mana, echipele se aseaza pe teren si jocul poate sa inceapa. Dupa un sir exceptional de pase, vitezistii de la Steaua desfac apararea cainilor si marcheaza dupa numai 4 minute de la inceputul meciului. Alb-rosii cauta acum egalarea, dar cei care marcheaza sunt tot stelistii, dupa un contraatac de manual. Frustrarea adversarilor isi spune cuvantul: singurele "reusite" pana la pauza au fost 4 galbene si 15 faulturi. A doua repriza incepe la fel de bine: 3-0 dupa 54 de minute. Atitudinea ofensiva a stelistilor se observa si prin schimbarile antrenorului: 4-0, gol marcat de atacantul proaspat introdus.
Arbitrul arata centrul terenului si fluiera scurt de trei ori. Final de meci. Trei puncte obtinute de ros-albastrii, dar si o bucurie imensa pentru victoria la scor obtinuta impotriva rivalilor de moarte. Urmatorul meci, in deplasare, impotriva Rapidului, contracandidata la titlu. Dar nimeni nu se gandeste decat la un nou succes, echipa joaca mult prea bine in acest debut de sezon. Sunt fericit, apas "Save game", "Quit to Windows"(Are you sure? Yes!). Iau telecomanda si dau drumul la televizor, iar in josul ecranului citesc: Steaua-Astra 1-1. Pana aici, nimic neasteptat.

Dar citesc in continuare: Ilie si-a dat demisia! Sincer sa fiu am ramas putin dezamagit, eu ii dadusem termen pana in etapa a 11-a. Dar totusi, nimic neasteptat. Lucrurile la Steaua decurg ca si pana acum. Pot spune ca totul este normal, previzibl. Si tocmai de aceea ar trebui sa fim multumiti. Steaua este normala in momentul de fata. Anormal si ciudat ar fi sa batem tot pana la final, sa trecem de grupele Europa League, in tribune sa fie pace, iar echipa sa joace fotbal. Nu-i asa ca vi s-ar parea dubios? "Ce naiba se intampla cu Steaua?", ar spune unii, "Steaua vine de pe alta planeta" ar zice altii, incercand sa gaseasca o explicatie, un raspuns. Multi il intuiti. Da, aveti dreptate, acela este raspunsul. Dar pana sa se ajunga acolo, Steaua va fi una normala, banala asa cum o stim de cativa ani incoace. De la un timp ne zbatem in normalitate, cand ar trebui sa ne batem pentru anormalitate.


snoWman_st3

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
32 ani de la 30-09-1978

Ziua de nastere a lui Robinson Zapata

Robinson Zapata a venit la Steaua in vara 2007 de la Club Deportivo Union San Felipe
CSA Steaua Turabo-BC Kiev, atmosfera - OmBun

CSA Steaua Turabo-BC Kiev, 77-59 - OmBun

Steaua-Napoli, avanpremiera - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

[Baschet] Steaua - BC Kiev in EuroChallenge Cup

Miercuri de la ora 20.00 , Steaua debutează în acest sezon al cupelor europene , în turul preliminar al FIBA EuroChallenge Cup, a treia competiţie valorică a Europei. Sportivii stelişti vor în

[Alte sporturiBaschet] Steaua – BC Kiev 77-59 (21-14; 42-27; 60-37; 77-59)

Steaua a debutat astazi in noul sezon de cupe europene, jucand in preliminariile FIBA EuroChallenge Cup impotriva ucrainenilor de la BC Kiev. Militarii au castigat cu 77-59 si nici nu se putea altcumv