home
16-09-10

Oilor...Dans!

Ne-o spune Liverpool!
 
Greu se va spala rusinea pe care a trait-o fiinta Stelei in aceasta seara. Greu se va uita statutul la care am fost adusi, pt. prima data in istorie – atat de dureros si de clar – de cei care nu au de ce sa minta si nu au de ce sa cosmetizeze.
 
Niciodata – nici la cele mai usturatoare infrangeri, cu scoruri de 5-0 – Steaua nu a fost atat de umilita ca in aceasta seara.
 
Statutul Stelei – acoperit de cosmetizari recurente si de milioane de suflete care se mint pe ei – a fost relevant cu o atat de mare violenta incat a provocat senzatie de rau fizic!
 
Printre formule protocolare si zambete stas, Institutia Liverpool, ne-a aratat – celor care avem curajul sa vedem – ca Steaua a ajuns unde nu credeam ca poate ajunge:
Azi o vedem, dar nu e!
 
Nici cele mai inapoiate triburi ale Imperiului nu cred ca au fost private cu atata MILA, si nici macar dispret, de catre reprezentantii etalonul Liverpool.
 
Modul in care Liverpool a abordat pregatirea jocului, si jocul in sine arata, in urma unor analize competente, facute de niste super-specialist, ca Steaua NU MERITA atentia lui Liverpool.
 
Steaua NU a jucat contra lui Liverpool! Nu I s-a oferit aceasta onoare, pe care trebuia sa si-o castige altfel decat prin bile. Pt. ca Liverpool a considerat ca nu suntem DEMNI de a juca impotriva noastra.
 
Mai mult decat dispretul, DEZINTERESUL si chiar MILA fata de Steaua, o ingroapa pe aceasta la nivelul cel mai de jos al existentei sale.
 
Pase cu calcaiul pe la spate, gesturi de meci de antrenament, atmosfera de meci amical, relaxare totala in tribune si mai ales, IGNORAREA, la toate nivelurile a adversarului, este o pata uriasa pe obrazul Stelei.
 
UMILINTA mai mare decat asta nu se poate. Daca Liverpool ne-ar fi considerat DEMNI de a juca contra noastra si ne-ar fi dat vre-o 6-7, atunci inca era bine pt. Steaua. Inca EXISTAM!
 
PENIBILA aparitie a Stelei (independent de jocul in sine), este DRAMATICA!
 
Steaua a fost ignorata de Liverpool, prin faptul ca nu a fost recunoscuta ca adversar!
 
Daca am ajuns ca sa se joace la MISTO cu noi, si – asa cum sunt convins ca se va intampla – toate mioarele sa ridice in slavi aceasta “realizare”, atunci suntem demult sub pamant.
 
Nu vom putea iesi dintr-un singur motiv: valurile de oi, care vor incepe sa urle ca “ ce bine am jucat, ca am subordonat posesia si am avut ocazii. Stati sa intre si aia de la Urziceni sa vedeti ce echipa o sa avem. Am jucat cu Liverpool, ce vroiati?”.
 
Va veni colaboratorul si va spune ca “Am jucat unei echipe extraordinare! Baietii au fost extraordinar! Suporterii au fost extraordinar! Rezultatul e extraordinar!”
 
Uitand ca Liverpool, pt. niciun moment nu a jucat impotriva Stelei!
 
Dupa victorii la masa verde, sau impotriva unora care nu au jucat cu rautate, sau impotriva singurilor nostril prieteni din fotbal, sau ajutati de purii, sau ajutati de valise, evolutia in compania lui Liverpool va fi ridicate de ORBII care sustin Steaua lui Becali la rang de Simbol.
 
Chiar asa si este. Este simbolul degradadrii maxime in care a a juns Steaua. Care nu mai este recunoscuta de a fi demna ca adversar!
 
Mai jos decat aici, niciodat nu se va putea ajunge. Steaua este atat de mizera, incat nici bataie nu mai merita sa primeasca. Steaua merita doar ignorata de catre ceilalti, care vad CLAR si fara distorisuni sentimentale si de alta natura, statutul ei adevarat.
 
Puteam sa batem cu 3-0 in seara asta. NU CONTA! Pt. ca adversarul ne-a aratat unde suntem, REFUZAND san e recunoasca demni de a le fi parteneri de intrecere si a ne da o REPLICA onorabila.
 
Ne-au considerat prea mizeri pt. a ne confrunta!
 
Asta e Steaua lui Becali, oilor!
 
Acolo unde eram printre stapani, o data, acum nu mai suntem nici printre dusmani. Nici printre rude indepartate, ci doar printre servitorii stersi, care au onoarea sa curete cartofii pt. masa stapanilor, pt. ca, apoi, sa se laude ca au luat parte la masa. Am curatat cartofii si o sa ne laudam ca am luat parte la masa. Si ce laude o sa fie!
 
Sa auzim acum turmele de mioare cum o sa laude aceasta situatie, aducand United (intre ele), tot felul de argumente, care sa deturneze atentia de la FOND:
 
Liverpool a refuzat sa joace cu adevarat contra STELEI! Pt. ca NU MERITAM!
 
Sa auzim cum una din cele mai rusinoase pagini din istoria Stelei va fi ridicata la rang de simbol pt. nea Gigi, colaboratorii lui si nefericitii impostori purtatori ilegali ai unei embleme si au unei istorii, denaturate pe zi ce trece!
 
Rusinea ca am fost batuti de catre cineva care nu ne-a recunoscut din start drept adversar, nu se va sterge!
 
Scorul nu mai conteaza in niciun fel. Putea fi 6-0 sau 2-2. Ce conteaza e ca Steaua a incetat sa mai existe! Nu o spunem noi.
 
O spune Liverpool!
 
Gandalf
 

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Meciul Urmatorhttps://fcsteaua.ro:/ Clasament Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Astra Ploiesti

Luni, 20 septembrie
ora 20:30
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ DigiSport
TV LIVE
Felicitarihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Tricouri Cantece
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
foto 25
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/17321/foto 25"> foto 25 https://fcsteaua.ro:/ foto 24 https://fcsteaua.ro:/ foto 23 https://fcsteaua.ro:/ foto 22 https://fcsteaua.ro:/ foto 21 https://fcsteaua.ro:/ foto 20 https://fcsteaua.ro:/ foto 19 https://fcsteaua.ro:/ foto 18 https://fcsteaua.ro:/ foto 17 https://fcsteaua.ro:/ foto 16 https://fcsteaua.ro:/ foto 15 https://fcsteaua.ro:/ foto 14 https://fcsteaua.ro:/ foto 13 https://fcsteaua.ro:/ foto 12 https://fcsteaua.ro:/ foto 11 https://fcsteaua.ro:/ foto 10 https://fcsteaua.ro:/ foto 9 https://fcsteaua.ro:/ foto 8 https://fcsteaua.ro:/ foto 7 https://fcsteaua.ro:/ foto 6 https://fcsteaua.ro:/ foto 5 https://fcsteaua.ro:/ foto 4 https://fcsteaua.ro:/ foto 3 https://fcsteaua.ro:/ foto 2 https://fcsteaua.ro:/ foto 1 https://fcsteaua.ro:/ Hent careu https://fcsteaua.ro:/ foto 22 foto 21 foto 20 foto 19

No one likes them, we care!

.No comment https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/