home
15-09-10

MISTERele timpurii cauzeaza insomnii

Iata c-a trecut si vara, s-a dus si canicula; gata cu infierbantarea, a venit si vremea rea. A venit cu astenia, peste toata Romania dar cel mai clar si concis a venit spre “Ghencea Paradis”. Destinatie sublima, exotica si de firma unde mai nou e un trend se lucreaza fara un cent. In schimb e aglomerat; la tribune in lung si-n lat vezi numai priviri gretoase si constitutii cefoase ce emana in atmosfera aere libidinoase. Acum sa nu epatam nici sa generalizam, mai facem si noi o gluma. Vine numai lume buna, mai de peste tot se-aduna, avem presedinti din vest, lot largit de “Shampion League” si-un MISTER nedeslusit.

Nici n-a venit bine toamna, ca s-a speriat “Satana” si proiectul uzitat s-a dus pe “Garla” din sat, trecand umil prin palat gata de recorectat sau mai bine zis schimbat. Gata cu diplomatia, curtoazia si respectul, schimbam din mers temelia zise chiar Gigi profetul. Dupa scurta abstinenta de la balci si caterinca ne gandim mirati cu totii la celebra intriga. Satana introvertitu` a fost prea exagerat si a vrut sa fure Steaua ciobanului din palat? Sau ciobanu`, arda-i neamu, s-a simtit cam ofuscat ca de ceva vreme-ncoace gura nimic nu i-a debitat?

Asadar si prin urmare tristetea e foarte mare. E a 3-a descalecare a celebrului Nea Piti, ce-i mai haituit de presa mai ceva ca doamna Ridzi. Nu-i panica! Refulare? Doar o mica boicotare si apoi marea impacare ca “proiecte” sunt in zare. Cat de Piti… ce sa zic, s-a retras acasa un pic la olteni, unde-i iubit, sa mai uite de necaz; i s-a facut dor de praz.

Schimbarea e radicala fiindca Piti a luat tot staff-ul: toti maseorii, bucatarii, antrenorii cu portarii. Satana le-a luat pe toate, bata-l vina ptiu,ptiu,ptiu… inapoia lu nea` Gigi, piei din fata noastra amu. Nu-i problema, neamu-i mare si-l rezolva Mastercardu pentru toate celelalte inca mai exista Mache, care face tactica si-ti mai repara si gardu.

Prea multe “extorsiuni” s-au produs dar fara fler, acum cine-ar fi crezut ca salvarea-i un “Mister”?
Acum care-o fi misterul? E Mister! Misterioso? Mistuind lotul de praz, faurit de-un mistic breaz c-o mistrie dintr-o mie... duca-se tot pe Mistral, zise Mr. Nea Ilie. Se stieee!
Ca sa va conving din mers ca Mister e om ales, galant si sarmant din fire, el relatia cu fanii n-o are din interes: discuta cu ei pe mess si-i aduna pe facebook, mai multi ca dinamovistii la un meci in europa sau mai rau ca ceferistii la un meci jucat in Crang.

Mister are o fantezie: vrea sa fie campion, isi antreneaza elevii imbracat Louis Vuitton. E ambitios din fire nu da un pas inapoi chiar si atunci cand vine vorba de un articol in Playboy. Ilie e un boem, investeste doar in arta, poarta si Pierre Cardin… eleganta rafinata.

Deja sunt rautacios si de fel nu-s ranchionos dar Ilie a venit din pacate “fortuit”, cum ii place lui sa zica in limbaj MISTERios. A vrut sa-si puna amprenta, sa-si arate eticheta, sa demonstreze oricui ca meritele-s doar a lui. A-nvatat de la eleni cum sa scape de olteni si in nici doua etape a trecut din vorbe-n fapte. Au plecat toti PITIgoii, sa nu se interpreteze ca Mister nu e capabil sa autoevalueze. S-a nascut o noua stea ce n-a vazut neam de neam, de dusmani sa n-avem frica ne “apara Duckadaaaammm!” Rezultatele-s concrete si din start ai sa gasesti, schimbari radicale-n bine chiar din jocul cu Branesti. Am inceput sa miscam si sa verticalizam, facem spectacol mai nou publicul sa-l incantam. Mintile noastre ilustre au trecut si de “lacuste”, i-am batut pe Grasshopper intr-o dubla tensionata un pic cam trasa de par. Eroii sevilieni au ramas in plan second, Tatarusanu-i Mesia, Bogdan Stancu bibelou… toata lumea ne admira ca am biruit din nou. Am invins Elvetienii iarasi la punctul cu var, fericirea-i mult mai mare decat pe Ramón Pizjuán.

Cucerim iar Europa dar sa nu ne ambalam, mai avem si liga unu unde tre` sa defilam.

Steluta cea junioara ce juca odinioara si facea mereu furori acaparand liga 2, s-a autodizolvat. Intr-un forte comprimat ce s-a reesalonat la Bucsaru-n batatura, aceasta masinatiune sfidand si Sfanta Scriptura. E o liga mult mai buna, chiar de actiunea-n sine nu-i gandita nici in filme. La noi “d`ale lu` Mitica” se fac fara nici o frica. Si-au venit manjii din sat, vreo 8 la numar am luat si cu ei vom defila, campionatul il vom lua, chiar si Europa League, de nu incepem timid. Pan` sa-ncepem cu inceputul avem de luat tributul, nu vrem sa luam cu caru, sa failmentam “Bucsaru”. Sunt 3 puncte in doru lelii, si le vrem fara tampenii, vrem sa le luam curat sa nu fie barfa-n sat. Insa toata lumea crede ca-s “o paine de mancat”, usor ca la masa verde. Dar bunica n-a uitat patania din trecut si ne zice o pilda noua, ce se va povesti mult. In caz ca va intrebati: cine e de fapt “Bunica”? E Romeo, buzoianul ce si-a pus in cap tot neamu`, plin de sange in cojones ne-a bagat-o fara frica.

Am fost prea increzatori, ca Ilie increzuti, insa ne-am “urzicat” rau si am dat dovada iar ca suntem niste desculti.
Amprenta pusa de Mister, impregnand un joc “crescendo” mai ceva ca vitezistii, e stopata de Semedo. Unu-zero soc si groaza, drama si hipotermie… ultrasii pleaca nervosi sa-l conteste pe Ilie. Gigel este foc si para, la cald fierbe in suc propriu insa vina nu-i a lui, nu traieste sub oprobriu. Incepe sa-i mearga gura cea spurcata de felatii iar Ilie este primul sub tirul de acuzatii. Pentru unii noaptea cica ar fi cam cel mai bun sfetnic insa Gigi manifesta simptome de epileptic. Se trezeste a 2-a zi, sedat de propria-i boala si ne zice c-a visat: “E doar vina lu` Satana”. ”Dracu si-a bagat iar coada, la noi in familie, Ilie nu poa` sa doarma, a dat-o in insomnie”.

E cazul sa eliminam energia negativa si sa ne canalizam pe etapa pozitiva. Joi incepe Europa, suntem in “Crème de la crème”, zi-se Mister Nea. Ilie pe un ton avan si ferm.

Debutam cu Liverpool, Torres si Gerard ne-asteapta, Nicolita iar revine pregatit de-o noua fapta. Nu mai sunt de mult englezii peste noi cu zece clase, acum chiar pana si Torres are ghete gen Tanase
Gigi face arogante sa demonstreze ca poate, pe criza isi ia Rolls Royce, cu sofer si cu “de toate”. Ia familia cu el ca la teatru, benevol, nu mai e razboinic darz sa se dea in spectacol. Toata lumea e frustrata ca pe Anfield n-am marcat, maine avem sansa noastra, Ilie s-a conformat. Jucam superofensiv chiar de este cam tardiv, vrem sa spargem ghinionul sa uimim tot Albionul.
Suntem Steaua, am putea. Dar pe tine, mai Ilie ce suferi de insomnie, oare te prinde paltonul?


ManiaCU

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Astra Ploiesti

Luni, 20 septembrie
ora 20:30
https://fcsteaua.ro:/ DigiSport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
foto 25
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/17321/foto 25"> foto 25 https://fcsteaua.ro:/ foto 24 https://fcsteaua.ro:/ foto 23 https://fcsteaua.ro:/ foto 22 https://fcsteaua.ro:/ foto 21 https://fcsteaua.ro:/ foto 20 https://fcsteaua.ro:/ foto 19 https://fcsteaua.ro:/ foto 18 https://fcsteaua.ro:/ foto 17 https://fcsteaua.ro:/ foto 16 https://fcsteaua.ro:/ foto 15 https://fcsteaua.ro:/ foto 14 https://fcsteaua.ro:/ foto 13 https://fcsteaua.ro:/ foto 12 https://fcsteaua.ro:/ foto 11 https://fcsteaua.ro:/ foto 10 https://fcsteaua.ro:/ foto 9 https://fcsteaua.ro:/ foto 8 https://fcsteaua.ro:/ foto 7 https://fcsteaua.ro:/ foto 6 https://fcsteaua.ro:/ foto 5 https://fcsteaua.ro:/ foto 4 https://fcsteaua.ro:/ foto 3 https://fcsteaua.ro:/ foto 2 https://fcsteaua.ro:/ foto 1 https://fcsteaua.ro:/ Hent careu https://fcsteaua.ro:/ foto 22 https://fcsteaua.ro:/ foto 21 https://fcsteaua.ro:/ foto 20 https://fcsteaua.ro:/ foto 19
https://fcsteaua.ro:/

No one likes them, we care!

.No comment https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/