home
10-09-10

Trei intamplari "fortuite" din cariera lui Ilie Dumitrescu

1. Chiar dacă după plecarea de la Steaua, ca jucător, Ilie Dumitrescu a polizat mai mult banca de rezerve a cluburilor din Anglia, Spania şi Mexic, actualul tehnician al grupării din Ghencea are o poveste la care ţine mai mult decât la lenjeria intimă. În 1994-1995 a reuşit să înscrie doar patru goluri la gruparea de pe White Hart Lane, dar unul are o poveste care l-a făcut pe Dumitrescu să o povestească tuturor urmaşilor săi, fotbaliştilor, oamenilor de fotbal şi suporterilor.

Dar în exclusivitate au aflat-o fotbaliştii de la Oţelul Galaţi, pe vremea când îi antrena şi abia îi scăpa de la retrogradare. Redăm dialogul cu jucători precum Pelin sau Tofan:

Domnilor, uitaţi acest ceas. Are o poveste înainte de a fi purtat. Toamna lui 1994. Arsenal – Tottenham. 0-0 până pe final. Intru în minutul 80, pentru că nu aveam şansa ca voi să fiu titular meci de meci. În ultima secundă dau gol. Senzaţional. Nici nu intru bine la vestiar, după victorie, că preşedintele vine la mine, mă ia în braţe şi-mi pune pe mână acest ceas. Patek Philippe! Domnii mei, un ceas de 40.000 de dolari. Vedeţi, aici trebuie să ajungeţi şi voi. Să povestiţi despre luxul din fotbal. Jucătorii Oţelului n-au înţeles nimic, dovadă că şi azi îşi amintesc amuzaţi această scenetă.

2. Tot la Oţelul Galaţi. Iarna lui 2001. Afară frig. În tribune crăpau pietrele. Nici în vestiarul Oţelului nu era prea cald. Ilie Dumitrescu se încălzea într-un palton fiţos, iar jucătorii se pregăteau să intre pe teren. Încurajarea nu era bazată pe mobilizare, iar jucătorii nici nu primeau sfaturi tehnico-tactice. Dumitrescu revenea la fashion. Îşi dă paltonul jos, îl întoarce pe dos şi îl agaţă în cuier cu o etichetă mare la vedere:

Domnilor, vedeţi? Pierre Cardin! Acesta este trendul şi aici trebuie să ajungeţi cu toţii. De asta trebuie să câştigăm astăzi pentru că într-o zi veţi purta şi voi Pierre Cardin. Este o mândrie ca un fotbalist să poarte produse exclusiviste. Deci domnii mei, la treabă, pentru Pierre Cardin. Evident, Oţelul pierdea acel meci!

3. Un ziarist de la o “publicaţie neserioasă”, cu femei goale pentru bărbaţi puternici, Playboy, îl sună pe Ilie Dumitrescu, în urmă cu vreo doi ani. Domnule Ilie Dumitrescu, aş dori să ne acordaţi un interviu pentru revista Playboy, Alex e numele meu! Vom realiza şi un pictorial la Hanul cu Tei şi vom discuta.

Ilie Dumitrescu, serios ca de obicei, îşi trece mâna dreaptă prin păr, se uită în oglindă, îşi aranjează părul din nas, trage aer în piept şi răspunde: Măi, Alex, dragul meu…Tu crezi că un om de artă, ca mine, dă interviuri într-o revistă neserioasă ca Playboy?…după care i-a urat politicos succes lui Alex. Evident că Ilie a apărut în Playboy.

fărăblaturi.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Meciul Urmator Clasament Lotul Steleihttps://fcsteaua.ro:/

Unirea Urziceni

STEAUA

Sambata, 11 septembriehttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
ora 20:30
Antena 1
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
30
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/17273/30"> 30 https://fcsteaua.ro:/ 29 https://fcsteaua.ro:/ 28 https://fcsteaua.ro:/ 27 https://fcsteaua.ro:/ 26 https://fcsteaua.ro:/ 25 https://fcsteaua.ro:/ 24 https://fcsteaua.ro:/ 23 https://fcsteaua.ro:/ 22 https://fcsteaua.ro:/ 21 https://fcsteaua.ro:/ 20 https://fcsteaua.ro:/ 19 https://fcsteaua.ro:/ 18 https://fcsteaua.ro:/ 17 https://fcsteaua.ro:/ 16 https://fcsteaua.ro:/ 15 https://fcsteaua.ro:/ 14 https://fcsteaua.ro:/ 13 https://fcsteaua.ro:/ 12 https://fcsteaua.ro:/ 11 https://fcsteaua.ro:/ 10 https://fcsteaua.ro:/ 9 https://fcsteaua.ro:/ 8 https://fcsteaua.ro:/ 7 https://fcsteaua.ro:/ 6 https://fcsteaua.ro:/ 5 4 3 2 1
https://fcsteaua.ro:/

No one likes them, we care!

.No comment https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/