home
25-08-10

Emerich Jenei vs. Duckadam&Ilie Dumitrescu

Demenţa din Ghencea atinge noi culmi.
Emerich Jenei a intrat în gura lui Helmuth Duckadam şi a lui Ilie Dumitrescu pentru că a afirmat, în repetate rânduri, următoarele:

Mă bucur pentru Ilie Dumitrescu, merita să primească această funcţie. Îi dau un singur sfat, să procedeze aşa cum a încercat Victor Piţurcă. Să îi dea un ultimatum lui Gigi să nu se mai bage la echipă să nu mai dea declaraţii aiurea. Cred că Ilie nu se poate descurca singur, trebuie să aducă pe cineva cu aceleaşi idei. Să ştiţi că eu îl îndrăgesc foarte tare pe Ilie Dumitrescu, care a debutat la echipa naţională sub comanda mea. Totuşi, nu cred că are suficientă experienţă pentru a conduce un club de talia Stelei. A ieşit din circuit trei ani, iar înainte a antrenat nişte echipe slab cotate. Aparent, Ilie preia o echipă bună, dar depinde numai de el ce urmează. Deocamdată a venit, acum să vedem când o să plece. Sunt sceptic, pentru că nu vreau să mai fie încă un fost mare jucător care nu reuşeşte la Steaua. Dumitrescu să recunoască atît: că a preluat o echipă deja făcută de Piţurcă! Eu n-am cum să zic că e meritul lui Ilie, cînd echipa asta a făcut-o Piţurcă!

Ilie Dumitrescu a profitat de mingea ridicată la fileu şi i-a răspuns lui Emerich Jenei pe un ton deosebit de agresiv:

Îl respect foarte mult pe domnul Ienei. Ce a realizat în fotbal este inimaginabil. Îl respect pe domnul Jenei indiferent de ce va declara despre mine şi am observat că este curtat să dea declaraţii despre Ilie Dumitrescu, poate declara orice. În momentul de faţă am preluat echipa. Au fost aduşi 14 jucători, iar toţi sunt foarte importanţi pentru mine. Aşa putem spune că domnul Halagian a făcut selecţia, iar domnul Emerich Jenei a câştigat Cupa Campionilor. Ce ar trebui să spunem acum, că domnul Halagian a câştigat Cupa Campionilor? Eu nu pot să cred asta. Domnul Halagian a fost important în selecţie, dar tactica, ideile de joc le-a transmis Emerich Jenei.

De partea lui Ilie Dumitrescu s-a situat şi preşedintele clubului, Helmuth Duckadam, care nu a ratat şansa de a-i confirma părerea lui Gigi Becali că banii creditorului au făcut transferurile, în niciun caz Victor Piţurcă. De remarcat că Duckadam a mai afirmat că "nu înţelege de ce nea Emi este atât de răutăcios", concluzionând că "probabil, este din frustarea că nu a reuşit proiectul lui Victor Piţurcă".

Nu înţeleg aceste polemici. Lotul Stelei din 1986 nu l-au făcut nici Halagian, nici Ienei, l-a făcut Alecsandrescu. Aşa şi acum. Gigi Becali a făcut acest lot, nu Piţucă. Dacă nu erau banii lui Becali, Piţurcă nu putea face nimic. Ce a fost, a fost. Acum e altceva. Ilie are altă tactică şi altă gândire. Bine... eu n-am fost niciodată unul din preferaţii domnului Jenei. Copiii lui erau Tudorel Stoica, Piţurcă, Boloni, Balint. Eu erau doar un nepot pentru el. Nu ştiu de ce a fost aşa răutăcios cu Ilie. Poate că e supărat pentru că nu a ieşit proiectul cu el şi Piţurcă. Aşa pot explica asta, dar şi alţii din club ar putea să fie supăraţi, ;i n-au zis nimic.

Cu eleganţa-i caracteristică, DOMNUL Jenei a răspuns calm şi demn tuturor acestor acuze:

Ilie n-are de ce să fie supărat! Ce am zis? Că el continuă pe ideea lui Piţurcă, nu a schimbat, în linii mari, jucătorii şi strategia. Dumitrescu să recunoască atît: că a preluat o echipă deja făcută de Piţurcă! Eu n-am cum să zic că e meritul lui Ilie, cînd echipa asta a făcut-o Piţurcă! Ce selecţie din anii '80? Halagian a adus un singur jucător, pe Boloni. Atît! Dar şi pe Boloni tot eu l-am urmărit de mai mult timp, fără să-l pot aduce fiindcă era la facultate. Dacă Ilie e deranjat, e treaba lui. Eu vreau să îl ajut. Trebuie să recunoască că a preluat o echipă şi el va trebui să îmbunătăţească acest lucru.

Iată şi proba video că, în Ghencea, şcoala de filozofie a albanezului are elevi eminenţi:




Gazeta Sporturilor a publicat şi o analiză a celor trei meciuri din mandatul lui Victor Piţurcă, comparativ cu cele trei jocuri din mandatul lui Ilie Dumitrescu:

Steaua lui Piţi Steaua lui Ilie

15 ocazii 15
16 şuturi pe poartă 18
44 şuturi la poartă 53
6 ocazii adversari 12
6 şuturi pe poartă adversari 8
19 şuturi la poartă adversari 30

MULŢUMIM DigiSport PENTRU IMAGINI !

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Doneaza acum!
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Grasshopper Zurich

STEAUA

Joi, 26 august
ora 20:30
ProTVhttps://fcsteaua.ro:/
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Wallpaper Steaua - Dani Crisan https://fcsteaua.ro:/ Wallpaper Steaua - Dani Crisan https://fcsteaua.ro:/ Wallpaper Stancu - Dani Crisan https://fcsteaua.ro:/ Wallpaper Stancu - Dani Crisan https://fcsteaua.ro:/ Wallpaper Steaua - Dani Crisan https://fcsteaua.ro:/ embleme 1280x1024 https://fcsteaua.ro:/ ArmatA 1280x1024 https://fcsteaua.ro:/ embleme https://fcsteaua.ro:/ ArmatA https://fcsteaua.ro:/ Steaua - Grasshopper  1-0 https://fcsteaua.ro:/ Steaua - Grasshopper  1-0 https://fcsteaua.ro:/ Steaua - Grasshopper  1-0 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Grasshopper 1-0 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Grasshoppers 1-0 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Grasshopper 1-0 - Ste@ua23 https://fcsteaua.ro:/ foto 13 https://fcsteaua.ro:/ foto 12 https://fcsteaua.ro:/ foto 11 https://fcsteaua.ro:/ foto 10 https://fcsteaua.ro:/ foto 9 https://fcsteaua.ro:/ ',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/16973/Doresc "decat respect" doamnei UEFA !"> Doresc https://fcsteaua.ro:/ foto 7 https://fcsteaua.ro:/ foto 6 https://fcsteaua.ro:/ foto 5 https://fcsteaua.ro:/ foto 4 https://fcsteaua.ro:/ foto 3 https://fcsteaua.ro:/ foto 2 https://fcsteaua.ro:/ foto 1 https://fcsteaua.ro:/ foto 30 https://fcsteaua.ro:/ foto 29
Albume recomandateArticole recomandatehttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

forum fcs: Steaua - Grasshopper Zurich 1-0 (0-0)

In play-off-ul Ligii Europa, joi 19 august 2010, de la 20:45, pe Steaua Stadium,Steaua - Grasshopper ZurichMeci transmis de PRO tvSteaua stim cine este. Cea mai titrata echipa de fotbal din Romania,